Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Canvis significatius per a les Lligues Professionals d’Escala i Corda i Raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

PILOTA VALENCIANA | Canvis significatius per a les Lligues Professionals d’Escala i Corda i Raspall

El 2019 arriba amb canvis significatius per a les Lligues Professionals d’Escala i Corda i Raspall que s’iniciessin l’11 i 12 de gener. Malgrat mantenir-se la participació de de sis equips per modalitat, es disputarà de forma paral·lela una Lliga 2 d’Escala i Corda i una altra de Raspall. A més, a això cal afegir que totes dues competicions han augmentat considerablement tant en nombre de partides com en durada. Fotografia portada: Federació valenciana de pilota.

Cada Lliga constarà d’un total de 30 confrontacions, 10 per equip, en les primeres partides de la fase regular que es disputaran a anada i volta. Una vegada finalitzada aquesta fase, els quatre primers passaran a semifinals, també a doble partit. Finalment, els dos finalistes es veuran les cares en la primera quinzena del mes d’abril.

El campionat de Raspall començarà l’11 de gener al Genovés i el d’Escala i Corda arrencarà el 12 de gener en Pelayo

Quant a la novetat de la Lliga 2, es desenvoluparà un sistema de competició idèntic al de les Lligues Bankia, les quals també conclouran pel mes d’abril. A més, el sistema de puntuació també ha variat. La victòria sempre serà premiada amb dos punts, mentre que els perdre-us sumessin un.

Així, cada equip configurat a un dels ajuntaments de la Lliga Bankia. D’aquesta forma, si algun dels participants de la Lliga Bankia causés baixa, el seu substitut serà un dels components del mateix equip de la Lliga Dues.

La Lliga Dues d’Escala i Corda començarà el 15 de gener en el trinquet de Massamagrell i la de Raspall el 16 de gener a Guadassuar

Categorías Pilota Valenciana