Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | L’alacantí Gedeón Guardiola es juga a Palència el bitllet per al Mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | L’alacantí Gedeón Guardiola es juga a Palència el bitllet per al Mundial

Els Hispans tornen aquest dimecres 2 de gener al treball amb les vistes posades ja en el Mundial d’Alemanya i Dinamarca, un Campionat del Món que es disputarà del 10 al 27 de gener de 2019 i en el qual anhela estar l’alacantí  Gedeón Guardiola.

El Pavelló Municipal d’Esports de Palència alberga del 3 al 5 de gener el XLIV Torneig Internacional d’Espanya d’Handbol Masculí, última cita abans del Mundial i per tant última oportunitat per a conquistar una de les places que donen dret a participar en el Mundial.

L’alacantí Gedeón Guardiola, internacional des de 2011, estarà en el Torneig de Palència.

El pivot alacantí Gedeón Guardiola, militant del Rhein-Neckar Löwen alemany i internacional des de 2011, posseeix un vast i envejable palmarès a la seua esquena amb la selecció espanyola: campió del Món en 2013, bronze en l’Europeu de 2014, subcampió d’Europa en 2016 i campió d’Europa en 2018.

El de Petrer ha entrat en la llista definitiva per a jugar el Torneig de Palència davant les seleccions d’Aràbia Saudita, Bielorússia i Polònia. Una llista de la qual han caigut Abel Serdio i SergeyHernández, descarts del seleccionador nacional Jordi Ribera.

D’aquesta manera, Guardiola es troba a tan sols un últim tall per a agafar l’avió que li porte directe a Alemanya i Dinamarca. Haurà de donar el millor de si mateix perquè Ribera ho introduisca en la llista definitiva per al Mundial que anunciarà després del Torneig de Palència.

Després del Torneig de Palència, Jordi Ribera anunciarà els triats per al Mundial.

Horaris XLIV Torneig Internacional d’Espanya

03/01 18:00 h Bielorússia – Polònia

03/01 20:00 h Espanya – Aràbia Saudita

04/01 18:00 h Aràbia Saudita – Bielorússia

04/01 20:00 h Espanya – Polònia

05/01 15:00 h Polònia – Aràbia Saudita

05/01 17:00 h Espanya – Bielorússia

Categorías Balonmano