Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Llums i ombres per als valencians en el seu debut en el Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Llums i ombres per als valencians en el seu debut en el Campionat d’Espanya

Aquesta setmana es disputa el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’Handbol a Valladolid. Les categories que participen són les d’Infantil, Cadet i Juvenil i la Comunitat Valenciana estarà ben representada per tant els equips masculins com femenins que els componen. Foto: Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana.

Les seleccions infantils de la Comunitat Valenciana no aconsegueixen començar amb una victòria

Avui s’ha disputat la 1r jornada de la setmana de la fase de grups. L’equip infantil masculí valencià no ha aconseguit aconseguir la victòria enfront de la selecció de Catalunya per un resultat de 32-23. La selecció infantil femenina de la Comunitat Valenciana tampoc va poder fer-se amb la victòria (25-14) enfront de l’equip de Castella-la Manxa. Totes dues seleccions tindran demà una nova oportunitat per a sumar la primera victòria. L’equip masculí s’enfrontarà al conjunt de les Illes Canàries a les 11.15 del matí en el Pavelló Poliesportiu Lalo García, mentre que la selecció femenina es veurà les cares enfront de la selecció femenina de Madrid a les 9.30 del matí en el Pavelló Municipal Parquesol.

L’equip cadet masculí valencià s’acosta a la Copa mentre que la selecció femenina valenciana suma la primera victòria

Els cadets valencians disputen la Copa d’Espanya de Cadet Masculina enfront de les Illes Balears. Avui han passat per sobre d’ells amb un resultat de 42 a 12 per als valencians. Matí a les 9.30 del matí en el Complex Esportiu Canterac, els balears tindran la possibilitat de la revenja enfront de la selecció valenciana. Per part seva, les cadets femenines valencianes han aconseguit la victòria contra el conjunt d’Aragó (23-18), demà tindran una nova jornada enfront de la selecció femenina de Madrid a les 9.30 del matí en el Pavelló Municipal de Laguna de Duero.

Les seleccions juvenils de la Comunitat Valenciana arrenquen amb bones sensacions

Finalment, la selecció masculina valenciana de juvenils ha aconseguit una important i soferta victòria enfront dels catalans amb un resultat final de 32 a 30 per als valencians. Matí a les 11.15 del matí en el Pavelló Horta del Rei, s’enfrontaran al conjunt juvenil de Navarra per a aconseguir la primera plaça del grup. D’altra banda, la selecció juvenil femenina de la Comunitat Valenciana ha començat amb bon peu després de derrotar a la selecció juvenil femenina de Catalunya per un resultat de 32 a 22. Demà s’enfrontaran pel lideratge a la 13.00 del migdia en el Poliesportiu Pisuerga-Pista 1 a la selecció de Castella-la Manxa que avui ha guanyat a la selecció de Navarra.

Categorías Balonmano