»
»
»
FUTBOL SALA | El Peníscola RehabMedic comença 2019 amb una golejada

El conjunt castellonenc visitava al segon pitjor classificat de la lliga, el Vinya Albali Valdepeñas, amb clara intenció de treure els 3 punts i continuar ascendint posicions en la taula. Tot això ho va manifestar en el camp amb una clara victòria visitant per un resultat de 1-6. Foto: Vinya Albali Valdepeñas.

Un inici igualat per a tots dos equips

El Valdepeñas sortia amb una major possessió en els primers minuts de partit, mentre que el Peníscola es defensava dels atacs rivals esperant el seu moment. Passats els 7 minuts de partit, seria el Peníscola el que agafés les regnes de l’encontre i tindria les primeres ocasions del partit.

En el minut 13 arribava el primer gol visitant, obra de Juan Emilio que obria el marcador per al Peníscola. I uns minuts més tard, Juan Emilio posava terra pel mig amb un altre gol després d’un mà a mà amb Mendiola per a fer el 0-2 en el partit.

El Valdepeñas va sortir per totes després del descans

El conjunt local no va trigar a reaccionar després del descans i després d’uns primers 10 minuts d’incertesa en el partit, arribaria el gol local en el minut 30 de Thiago que reduïa l’avantatge en el marcador posant el 1-2.

Però va anar en aquests últims minuts de partit, on el Valdepeñas va pujar a l’atac amb tot per a intentar remuntar el partit, i el Peníscola va aprofitar els espais i els errors del rival per a ampliar el marcador fins al 1-6 en tot just 5 minuts amb gols de Raúl Gómez, Gava, Rubén Orzaez i Juan Emilio que aconseguia el hat-*trick en el partit.

Amb aquesta victòria, el Peníscola manté la 8è plaça de Primera Divisió i se situa a 2 punts de la 6è plaça. El diumenge 13 a la 13.15 del matí rep al 3r classificat el Movistar Inter.