Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Gairebé ple valencià per a disputar les semifinals de demà del Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

HANDBOL | Gairebé ple valencià per a disputar les semifinals de demà del Campionat d’Espanya

Gran demà la viscuda a Valladolid per a les seleccions masculines i femenines valencianes que han aconseguit la seva passi a les semifinals de demà en les seves respectives categories. Les noies valencianes de la categoria cadet han estat les úniques que hauran de disputar del 5è al 8è lloc del Campionat d’Espanya.

Categoria Infantil

Els infantils masculins han aconseguit el seu passi a les semifinals després de derrotar als aragonesos per un resultat molt atapeït de 25-26 per als valencians, demà s’enfrontaran a les 9.30 en el Poliesportiu Infanta Joana enfront dels infantils catalans per un lloc en la final del Campionat d’Espanya. D’altra banda, la selecció femenina valenciana ha derrotat a les noies de Castella i Lleó (21-15) i demà a les 9.30 en el Pavelló Poliesportiu Lalo García també s’enfrontaran a les catalanes per aconseguir una plaça en la gran final.

Categoria Cadet

La selecció valenciana masculina ha aconseguit una soferta victòria enfront de Catalunya (28-29) que col·loca als nois valencians en la semifinal de demà a la 13.00 en el Poliesportiu Pisuerga-Pista 2 enfront de l’equip de Galícia. Per contra, les noies valencianes han caigut enfront de les catalanes per un 26-21 que deixa a l’equip valencià en la fase per a disputar del 5è al 8è lloc, demà a les 9.30 en el Poliesportiu Pisuerga-Pista 2 s’enfrontaran a les noies de Navarra.

Categoria Juvenil

Els juvenils masculins han guanyat a la selecció d’Andalusia (27-25) i per tant demà estaran en les semifinals on s’enfrontaran als madrilenys a les 11.15 en el Pavelló Horta del Rei. Per part seva, les noies valencianes també estaran en les semifinals de demà després de derrotar a les dones d’Andalusia per un resultat de 31-23. Demà s’enfrontaran per un lloc en la final a la selecció d’Astúries a les 11.15 en el Poliesportiu Pisuerga-Pista 1.

Categorías Balonmano