»
»
»
HANDBOL | L’Espanya de Gedeón Guardiola s’adjudica el TIE

Ple de victòries per als Hispans, que han vençut en els seus tres partits per a adjudicar-se el XLIV Torneig Internacional d’Espanya celebrat a Palència, sent Bielorússia la seva última víctima. Foto: Alfonso Polanco.

I és que després de vèncer 42-25 a Aràbia Saudita i 34-28 a Polònia, avui han tornat a demostrar el seu enorme potencial vencent 40-29 a una Bielorússia que també arribava a aquesta cita havent guanyant en els seus dos primers compromisos.

Dominant des del principi a una Bielorússia que també l’havia guanyat tot

A penes ha donat opció el conjunt dirigit per Jordi Ribera al seu contrincant, ja que des del primer moment han anat per davant en el marcador, arribant a marcar diversos gols seguits per a escapar-se a un 13-6 que va ser lleugerament contrarestat per Bielorússia, encara que finalment es va arribar al descans amb un avantatge de quatre per als Hispans (19-15).

En la segona meitat el xoc ha anat transcorrent sense que Espanya deixés que Bielorússia es fiqués en el partit i fins i tot ampliaven cada vegada més el seu avantatge, arribant a escapar-se a vuit gols en el minut 40 (27-19) i a onze en el 56’ (37-27), avantatge que s’ha mantingut ja fins al final d’un encontre que ha conclòs amb el resultat de 40-29 i amb un dels nostres, l’alacantí Gedeón Guardiola, entre els campions del Torneig Internacional d’Espanya.

Gedeón Guardiola espera poder disputar el Mundial que es juga ‘a la seva casa’

El de Petrer, que en el segon partit va marcar dos gols, ha gaudit de minuts i espera poder estar present en la llista del Mundial d’Alemanya i de Dinamarca, i més tenint en compte que un dels països amfitrions és on juga amb el seu equip, el Rhein-Neckar Löwen alemany. Recordar que Espanya debuta en aquesta cita l’11 de gener davant Bahréin, estan previst que en breu es confirme la llista definitiva de convocats.