»
»
»
FUTBOL SALA | El Llevant estrena 2019 amb derrota en el feu del Movistar Inter

En el dia d’ahir el Llevant UD FS va tornar al treball per a disputar la dissetena jornada de la LNFS en el Pavelló Jorge Garbajosa, on es va mesurar al Movistar Inter. Lamentablement, els granotes no van poder donar la benvinguda al 2019 amb victòria sucumbint per 3-1. Fotografies: Llevant UD FS.

Els de David Madrid no van poder fer res davant el vigent campió de lliga en un duel molt disputat, especialment en el segon temps quan els valencians van aconseguir retallar distàncies en el marcador (2-1) i van somiar amb puntuar.

El Movistar Inter va ser molt superior en la primera meitat (2-0).

En els primers vint minuts de trobada la superioritat local va ser palesa. Així ho reflectia el lluminós amb un 2-0 gràcies als punts d’Humberto, en el minut 5, i de Ricardinho en el minut 11. Els de Jesús Velasco van pressionar a la perfecció evitant que el Llevant poguera jugar còmode.

Però els granotas no van perdre la paciència i van esperar el seu moment. En el minut 31, mancant 10 minuts per al final del partit, Rick feia el 2-1 impulsant les esperances del seu equip que van ser truncades pocs minuts després.

El Llevant reaccionaria en la segona meitat amb el 2-1 de Rick.

El Movistar Inter no estava disposat a sofrir esglais innecessaris i en el minut 39 Gadeia posaria terra pel mig amb el 3-1 definitiu. Finalment derrota per 3-1 en la pista del Movistar Inter però gran cara l’oferta pels pupils de David Madrid.

Després dels resultats de l’última jornada, a hores d’ara de la competició el Llevant UD FS és sisè en la classificació amb un total de 29 punts.

Gadeia trencaria les esperances amb el 3-1. El Llevant és 6º amb 29 punts.