Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | David Ferrer fulmina a Robin Haase en primera ronda de l’ATP d’Auckland

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Tenis
Ferrer restando de cortado en Auckland (David Ferrer)

TENNIS | David Ferrer fulmina a Robin Haase en primera ronda de l’ATP d’Auckland

Ferrer restando de cortado en Auckland (David Ferrer)

Irresistible inici de l’alacantí en l’ATP de Auckland on David Ferrer ha vençut en la matinada al tennista holandés. Foto: RFET.

David Ferrer arrasa en primera ronda

En poc més d’una hora el de Xàbia a aconseguir la passada de ronda davant un rival que ocupa quaranté nové lloc en el Rànquing ATP. El nostre representant, clar favorit per al passe a següent ronda, no va fallar en les apostes i així ho va fer en un dels tornejos que millor s’assega ell després d’haver alçat, al llarg de la seua trajectòria professional, un total de quatre títols, l’últim, l’any 2013.

Còmode sobre la pista i amb molt bones sensacions, David Ferrer en poc més d’una hora i trencant el servei a l’Haase fins a sis ocasions, ha avançat de ronda després de el 6-2 i 6-1.

En l’última cita del valencià en terres oceàniques en la present temporada, es veurà les cares davant el seu compatriota Pablo Carreño demà dimecres a les 7 hores de la matinada a la recerca d’estar en les rondes finals de l’esdeveniment d’Auckland.

David Ferrer, que posarà fi a la seua carrera professional en els pròxims mesos, li restarà la gira americana per Auckland i Buenos Aires abans de penjar la raqueta després de Barcelona i Madrid.

Categorías Tenis