Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | La Vila es reforça amb Emanuel Molina i Fernando Díaz

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RUGBI | La Vila es reforça amb Emanuel Molina i Fernando Díaz

El Club de Rugbi La Vila ha estrenat el 2019 transformant la seua plantilla per a afrontar la segona volta de la Lliga Heineken, màxima categoria del rugbi espanyol, en la qual milita com a únic representant de la Comunitat Valenciana. Fotografies: CR La Vila.

L’objectiu dels vileros no és un altre que segellar al més prompte possible la permanència, començant diumenge que ve 13 de gener davant l’Hernani en el Landare Toki. Un duel directe en la part baixa de la classificació, ja que tots dos estan empatats a 22 punts.

Emanuel Molina i Fernando Díaz signen amb el CRLa Vila per a la 2ª volta.

Emanuel Molina.

La Junta Directiva, a fi d’aconseguir l’objectiu i en part motivats per les baixes que a continuació passarem a detallar, ha realitzat dos nous fitxatges. S’uneixen a la disciplina d’Hernán Quirelli per a aquesta segona volta amb Emanuel Molina i Fernando Díaz.

Emanuel, que compta amb 30 anys recentment complerts, arriba procedent del Palerm Baix per a reforçar la primera línia jonense. Pesa 116 kg i mesura 1,80 metres. Per la seua part, Fernando (3-11-1987) també arriba del Club Palerm Baix de Còrdova i pot exercir les posicions de centre i zaguero.

Tots dos arriben procedents del Club Palerm Baix de Còrdova.

Lautaro Álvarez.

Així mateix, cal esmentar que Díaz va pertànyer a la Selecció Cordovesa Juvenil Seven i XV. Pesa 85 kg i mesura 1,81 metres.

Finalment, repassem la cartilla de les baixes. Lautaro Álvarez ja ha estat intervingut quirúrgicament del seu trencament del lligament creuat i iniciarà en la rehabilitació en els temps establerts. Un altre dels lesionats, Tyler Bush, torna a Anglaterra per a acabar de recobrar-se de la seua malaltia. Finalment, Martín Visuara torna a l’Argentina i Cameron Hamman a Sud-àfrica.

Lautaro Álvarez i Tyler Bush continuen recuperant-se de les seues lesions.

Categorías Rugby