Atletismo
»
»
»
»
»
MARXA EN RUTA | Andrea Cabre i Luis Manuel Corchete, vencedors de l’Autonòmic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

MARXA EN RUTA | Andrea Cabre i Luis Manuel Corchete, vencedors de l’Autonòmic

El passat cap de setmana el poble valencià de Burjassot es va convertir en epicentre atlètic amb la celebració de diverses proves: Campionats de la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia de marxa en ruta, 8º Gran Premi “Ciutat de Burjassot” i la “Copa Llevant”. Fotografia portada: FACV.

Campionat Autonòmic

Categoria masculina

El torrevejense Luis Manuel Corchete (CA Torrevella) es va imposar en la categoria absoluta masculina, un or autonòmic que va conquistar després de recórrer els 10 quilòmetres en un temps de 42:00 minuts. La medalla de plata va anar a parar a l’atleta local Jorge López de la Cova (Els Sitges de Burjassot) amb un crono de 44:27.

Un Jorge que va polvoritzar el rècord autonòmic Sub-18 que fins al moment estava en (44:31), marca que ell mateix va protagonitzar l’any passat. El seu company Francisco Sospedra va completar el podi en tercera posició amb 45:46.

Jorge López de la Cova, subcampió, va batre el rècord autonòmic Sub-18.

Categoria femenina

La dona més ràpida sobre la distància de 10km va ser la vinarocense Andrea Cabre, atleta del Platges de Castelló, que es va pujar pel cap alt alt del podi amb un temps de 49:20 minutos. Van completar el podi la veterana Mª Dolores Marcos (Millennium Torrevella) amb 49:31 i Lluna Capdevila (Platges de Castelló) amb 50:25.

Gran Premi “Ciutat de Burjassot”

El marchador murcià Miguel Ángel López (UCAMMúrcia) es va proclamar flamant campió amb una marca de 41:54, seguit de Manuel Bermúdez (UCAM-*Athleo Cieza) amb 41:54 i Luis Manuel Corchete. En dones el trofeu va ser per a Amanda Cano (UCAM-*Athleo Cieza) amb 47:23, Andrea Cabre va ser segona i Mª Dolores Marcos tercera.

La Comunitat Valenciana es va adjudicar la Copa Llevant.

En categoria màster femenina (5km) es va penjar l’or Ana Cortes (Juvetud Atlètica d’Elx) amb un temps de 24:52, la plata per a Isabel Huertos (CA Silla) amb 29:00 i finalment el bronze per a Mª Deseada Climent (Platges de Castelló) amb 29:28.

En els 10km masculins la victòria la hi va adjudicar l’alacantí Francisco Martín (CA Alacant) amb un registre de 49:21, la segona posició va ser per a José Alberto Muñoz (CA Silla) amb 50:15 i la tercera per a Javier Sorli (CA Silla) amb 53:37.

Categorías Atletismo