Motor
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | La Pesquera obre el Campionat Autonòmic de Enduro 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

MOTOCICLISME | La Pesquera obre el Campionat Autonòmic de Enduro 2019

El pròxim cap de setmana el municipi conquensede la Pesquera albergarà la primera prova del Campionat de Enduro i de Enduro Infantil de la Comunitat Valenciana i MotoDes, que suposarà el tret de sortida a la temporada 2019.

La cita, preparada a consciència per la Comissió de Enduro de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana de la mà d’Alejandro Andreu, constarà de dues carreres especials cronometrades que no deixaran a ningú indiferent: el Enduro Test i el Cross Test.

Una de les novetats és que els més petits estrenen el Campionat de Enduro Infantil, a més del Pequenduro que ve disputant-se des de fa moltes temporades. La competició tindrà lloc dissabte que ve 19 de gener.

Recorregut

Amb què es trobaran els pilots inscrits? Amb un recorregut amb molta senda i alguna trialera que obligarà al fet que els participants hagin de donar el millor de si mateixos per a superar els obstacles amb els quals es toparan.

Així mateix, la primera passada del Enduro Test no comptarà ni per als majors ni per als nens. Mentre que els més petits tindran uns tres minuts de senda i una mica de camí per a tornar a la senda que els portarà a l’inici, els adults afrontaran també una trialera molt tècnica amb una alternativa per als quals no s’atreveixin a passar per ella.

Quant al Cross Test, esmentar que serà una especial plana d’herba amb entrades i sortides al bosc. Els nens faran aproximadament uns 40 minuts per volta i els majors augmentaran el temps fins als 60 minuts, 1 hora, per volta.

Categorías MotorMotociclismo