Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | La FFCV oferirà per primera vegada en directe un duel de futbol sala femení

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTBOL SALA | La FFCV oferirà per primera vegada en directe un duel de futbol sala femení

Bones notícies per al futbol sala femení de la Comunitat Valenciana. L’atractiu derbi regional entre el CEF Hispanic i el Bisons Castelló serà retransmés en directe per la web de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV). Foto: FFCV.

Serà el primer partit de futbol sala femení retransmés per l’ens federatiu

La trobada entre tots dos equips de la Comunitat Valenciana es disputarà aquest dissabte 26 a les 19:15 hores. Un bon horari per a veure una gran trobada de futbol sala femení on tots dos equips es troben molt parells en la classificació de Segona Divisió. El Bisons Castelló ocupa la huitena plaça amb 24 punts, mentre que el Hispanic de Torrent compta amb 23 punts i milita en novena posició.

Aquesta retransmissió servida per la FFCV serà la primera en la història de l’ens federatiu quant a futbol sala femení es refereix. Amb la narració i comentaris de Clara Briones i Alberto Argüello, la retransmissió en ‘streaming’ es podrà veure a través de la web de l’ens federatiu.

Derbi de màxima igualtat

Així doncs, el Pavelló Anabel Medina de Torrent ja es troba preparat per a la disputa de la trobada que es quedarà marcat per sempre. Un derbi regional sense favorits i que podrà gaudir-se allà on estigues per primera vegada.

Categorías Fútbol Sala