»
»
»
TENNIS | Sara Sorribes cau en semifinals del ITF de Burnie

No va poder ser. La tennista castellonenca Sara Sorribes ha caigut en la matinada de hui en les semifinals del ITF de Burnie (Austràlia) davant l’espanyola Paula Badosa per 4-6 i 1-6 i s’acomiada del torneig australià després d’una gran actuació prèvia a la penúltima ronda del campionat. Foto: Flickr Jimmie48.

Només havia concedit un set en tot el torneig

Així doncs, la castellonenca s’acomiada del torneig de 60.000 dolares australià, on era la màxima favorita per a portar-se el triomf gràcies a la seua condició de cap de sèrie, és a dir, la millor classificada en el ránking WTA de les jugadores que participaven en el ITF de Burnie.

El primer set va caminar molt més igualat que el segon, on Sorribes no va poder fer front a una Badosa que es mostrava contundent en els seus colps i va ser un autèntic mur per a la castellonenca, incapaç de recuperar la moral perduda amb els ‘breaks’ en contra rebuts durant el set definitiu, on només va poder guanyar un joc que significava el 1-5.

En el primer set va haver-hi més trencaments de servei que serveis guanyats

Així, Paula Badosa s’enfrontarà en la final a Woolcock, la tennista australiana que va superar en la semifinal anterior a la georgiana Gorgodze per 6-3, 1-6 i 6-3, donant així la sorpresa del torneig.