»
»
»
FUTBOL SALA | El Llevant recupera la moral a base de gols

La jornada 20 del Campionat de Primera Divisió de futbol sala enfrontaria en el Pavelló Municipal de Paterna al Llevant UE contra el Naturpellet Segòvia. Després d’una mala ratxa de resultats per part del quadre dirigit per David Madrid, tocava véncer a un rival de menor entitat i això va ocórrer: 6-2 a favor dels granotes. Foto: Llevant UE.

Després de set minuts l’avantatge dels granotes era de dos gols

El partit va començar amb una pressió forta del conjunt visitant, la qual es va veure clivellada després del primer tant local en el minut 5, quan Jorge Santos llançava un dispar llunyà a la xarxa. Dos minuts després, i després de dues ocasions molt perilloses per part dels segovians, Cecilio convertia el segon per als locals. Després de diverses ocasions per part de tots dos equips, seria el nouvingut Canabarro el que posaria el 3-0 en el minut 16, amb el qual s’anirien al descans.

Després de la represa, el Llevant mantenia el control de l’esfèric i del partit, però una acció aïllada de Naturpellet Segòvia protagonitzaria el 3-1 amb autoria d’Antonio Diz. Però els levantinistes no tindrien grans dificultats per a mantindre el seu avantatge i marcarien el quart tant obra de Rick. Després d’això, el partit es va convertir en un tràmit, i més sobretot després del cinqué gol del Llevant per mediació del autogol de Raya.

El Llevant milita en una noble sisena posició

Poc calia jugar-se més que l’honor, i això van fer els segovians, que jugant amb porter-jugador van anotar el segon gol en la recta final de partit, encara que faria el propi el Llevant per a posar el definitiu 6-2 en l’electrònic del Pavelló Municipal de Paterna.

Per tant, el Llevant buscarà encadenar de nou diverses victòries consecutives i l’haurà de fer en la jornada 21 de Primera Divisió, quan el conjunt dirigit per David Madrid haja de viatjar fins a terres aragoneses per a mesurar-se al Futbol Emotion Saragossa dins de dues setmanes.