Rugby
»
»
»
»
»
RUGBI | Els Lleons no accedeixen a la Copa d’Or de la Sèrie Mundial Sevens d’Hamilton

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RUGBI | Els Lleons no accedeixen a la Copa d’Or de la Sèrie Mundial Sevens d’Hamilton

En la matinada de hui s’ha celebrat la fase de grups de les Sèries Mundials de Rugbi Sevens en Hamilton, Nova Zelanda, on els Lleons partien amb l’objectiu principal de classificar-se per a la Copa d’Or i estar entre les huit millors seleccions del món, però finalment l’objectiu no es va aconseguir per tan sols huit punts. Foto: Federació Espanyola de Rugbi.

La travessia per la tercera Sèrie Mundial d’aquesta temporada començava a les 00:14, quan la selecció espanyola es mesurava al combinat del Canadà. El partit va transcórrer amb igualtat, la mateixa amb la qual va acabar la trobada (12-12) malgrat comptar amb l’oportunitat de realitzar un assaig en l’última possessió, però finalment el duel va acabar en un inusual empat.

Disputaran els quarts de final del Challenge davant Gal·les aquesta nit a les 22:44

Després del partit davant els canadencs, a les 4 de la matinada seria el torn de la trobada davant la selecció del Japó, la qual va oferir una gran actuació per a frenar el poder ofensiu dels Lleons, encara que finalment van ser els espanyols els qui es van portar un ajustat triomf per 22-19 que obligava el combinat espanyol a perdre per menys de 14 punts per a poder entrar en la Copa d’Or, però no va anar així.

En la trobada més difícil davant la selecció amfitriona, Nova Zelanda, s’hauria de dilucidar si la selecció espanyola obtindria el passe a la Copa d’Or. En la primera meitat, els locals sol van ser capaços d’anotar un 7-0 que donava ales per a somiar, però en la segona meitat els neozelandesos van ficar una marxa més i es van portar el partit per 22-0, la qual cosa trencava l’esperança dels Lleons de ficar-se entre els huit millors del món per tan sols huit punts.

L’ajustada victòria davant el Japó va ser clau per a l’esdevenir del combinat espanyol en la fase de grups

Per tant, ara espera la selecció gal·lesa en els quarts de final del Challenge. Els Lleons busquen ara finalitzar la World Rugbi Sevens Sèries d’Hamilton en una novena plaça que pot saber a poc vist amb perspectiva, però que no deixa de ser un resultat més que positiu per al rugbi espanyol.

Categorías Rugby