Servicios
»
»
»
»
»
»
València es converteix en un dels llocs turístics més barats 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

València es converteix en un dels llocs turístics més barats 

València és un dels destins favorits pels estrangers, i a més és l’única ciutat espanyola que ha entrat en el rànquing dels llocs més barats per a fer turisme en 24 hores.

L’agència de viatges online Rumbo ha realitzat aquest «top 20» anomenat Rumbómetro

L’anomenat «Rumbómetro», és un llistat de les destinacions més barates per a allotjar-se, menjar i gaudir d’activitats. A través de les dades de Rumbo.es, València és una destinació barata, ja que es necessita una mitjana de 109 euros per dia per a cobrir les despeses: allotjament, menjar i beguda, transport, les entrades a museus, parcs, edificis patrimoni històric, etc.

El rànquing de l’agència de viatges està encapçalat en el Top 3 per ciutats amb una oferta molt diversa i situades en diferents continents: el Caire, Ciutat de Mèxic i Antalya, ja que la mitjana del que gasta un visitant en 24 hores converteix a aquestes destinacions en opcions realment econòmiques.

En Ciutat de Mèxic el dia sortiria a una mitjana de 72 euros

L’empresa Rumbo ha pres en compte el preu mitjà dels aspectes fonamentals per a qualsevol turista agrupats en tres categories: menjars i begudes, transport i allotjament, i atraccions turístiques. La ciutat més cara d’Espanya seria Sevilla amb una mitjana de 10 euros per hora.

Categorías Servicios