»
»
»
MOTOCICLISME | Els valencians del mundial aterren a Austin

Este cap de setmana es disputa la tercera prova del mundial de motociclisme en el circuit d’Austin, Texas. Després de dos setmanes posteriors al GP de Termas de Rio Hondo, els pilots valencians de les categories de Moto3 i Moto2 es troben preparats per a la carrera nord-americana. Foto: MotoGP.

Moto3

Arón Canet, Sergio García, Jaume Masiá y Vicente Pérez seran els representants valencians d’esta categoría.

Arón Canet, que va aconseguir una tercera posició a Qatar, però no va aconseguir allò que s’ha esperat en el circuit argentí on va concloure després d’una bonica lluita en 12é posició. A pesar d’això, el valencià segur que en el GP de Texas serà un dels pilots de referencia.

Jaume Masiá va aconseguir la victòria en l’últim GP. Hi ha un mite en el paddock que diu que qui gana una carrera en Moto3 i trenca la ratxa, comença a pujar-se més sovint al podi. Masiá serà el principal pilot que s’ha de seguir en la carrera després de la victòria en el GP Argentina.

Sergio García debutarà en el GP d’Austin

Sergio García, després de la caiguda en l’anterior gran premi que li va impedir disputar la carrera, estarà en la graella d’eixida del GP d’Austin. Després de la mala sort del jove valencià, Sergio es troba ja a Austin a l’espera de disputar la seua primera carrera mundialista.

Vicente Pérez complix la seua primera temporada completa enguany. El pilot de Cullera viatjarà per primera vegada al circuit d’Austin.

El Ángel Nieto Team, representat per Albert Arenas i Raúl Fernandez, també viatja a Texas. Albert Arenes encara seguix un procés de recuperació després de la lesió patida mentres que eixia a rodar amb la seua bicicleta, per la qual cosa Aleix Viu tornarà a sustituirle.

Moto2

Por part dels pilots valencians de la categoria intermèdia, Jorge Navarro i Iker Lecuona, intentaran en esta cita sumar punts de cara al campeonato.

Jorge Navarro porta ja dos temporades en Moto2. La temporada passada va aconseguir el seu segon millor resultat en la temporada en este circuit (8º).

Iker Lecuona també va aconseguir la temporada passada el seu segon millor resultat en este circuit (5º).

L’Ángel Nieto Team, representat per Xavi Cardelús i Jake Dixon en esta categoria, disputarà la carrera en argentina. Ambdós pilots disputaran este gran premi per primera vez.

Horarios

La carrera de la categoria inferior, Moto3, es correrà a les 18:00 hora espanyola i tindrà una duració de 17 voltes. La carrera de Moto2 començarà a les 19:20 hora espanyola i tindrà 18 voltes. Finalment, la carrera de la categoria reina, MotoGP, serà a les 21:00 hora espanyola i tindrà una duració de 20 voltes.