Bienestar y salud
»
»
»
»
»
»
La teva pell està desprotegida en un 16%

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

La teva pell està desprotegida en un 16%

Arriba el bon temps, i amb ell les primeres cremades en la nostra pell. No és la primera vegada que la ciència ens adverteix dels perills que correm quan no usem de forma adequada les cremes en la nostra pell.

Portem anys sense saber utilitzar la crema amb protecció solar

Molts estudis han destacat la importància d’estendre sempre bé la crema per tot el cos, no obstant això deixem desprotegides certes zones, com els ulls. No obstant això, la preocupació és per un altre tipus de cremes, les hidratants amb el factor de protecció solar, les quals estaríem usant fins i tot pitjor.

Segons un estudi publicat per la revista PLOS One, els qui usen aquest tipus de cremes són menys acurats a l’hora d’aplicar-la per la cara que si usen una crema específica per al sol. Els investigadors els van donar a la meitat d’ells una dosi de crema solar i a la resta de la crema hidratant amb protecció.

Després d’analitzar les cares sota una llum especial de raigs UVA

Els investigadors van poder veure realment on s’havien donat la crema i en tots dos casos hi havia zones exposades. Però els qui van usar la crema hidratant havien estat més descurats, un 16.6% enfront d’un 11.1%. L’experiment va revelar que els ulls era la zona més descurada, la qual cosa demostra que no la usem correctament en aquesta àrea.

Categorías Bienestar y salud