Esport Local
»
»
»
»
»
La primera edició del Congrés Fem Esport arriba a Mislata

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Centro Cultural “La Fábrica” de Mislata

La primera edició del Congrés Fem Esport arriba a Mislata

Els dies 23, 24 i 25 d’abril se celebrarà en l’Espai CREA del Centre Cultural “La Fàbrica” a Mislata la primera edició del Congrés Fem Esport. Un debat sobre gestió esportiva, màrqueting i comunicació sobre esport amb gran participació femenina. Foto: *Ajuntament de Mislata.

Aquest esdeveniment aspira a convertir-se en un fòrum de debat i coneixement protagonitzat per dones.  La Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana és la principal impulsora d’aquesta iniciativa amb la finalitat de fomentar l’esport femení, amb el suport del Club Handbol Mislata i el Club *Handbol Mislata.

Estarà formada per tres taules redones que comptaran amb la moderació de Francisco J. Car, reconegut periodista de Televisió Espanyola, i diferents protagonistes de l’àmbit esportiu on compartiran experiències, vivències i opinions.

23 d’abril

La gestió esportiva serà el tema central de la taula redona del 23 d’abril. A ella acudiran la directora de L’Alqueria del *Basket, Mª Ángeles Vidal; la secretària general de la Real Federació Espanyola d’Handbol, Milagros Morcillo; i el director esportiu de *Handbol Mislata, Gregorio García.

La segona taula d’aquest dia serà sobre comunicació i màrqueting. La taula redona la formaran: la periodista Andrea Sánchez, la responsable de comunicació i premsa del *Mecalia *Atl. *Guardés, Nuria Llac; i la directora de la Revista *Líderas, Paloma *Zancajo.

24 d’abril

El dimecres 24 d’abril es tractaran temes importants com la formació i la fi de la trajectòria esportiva després del pas per la competició d’elit. A ella acudiran: L’entrenador de l’Elx *Mustang, Joaquín Rocamora, i la responsable del Mare Nostrum Torrevieja, Diana *Box. També acudiran les exjugadores d’handbol Natalia *Morskova, Susana *Fraile i Susana Pareja.

25 d’abril

Finalment, el 25 d’abril hi haurà dues propostes. En la primera d’elles s’abordarà el tema de la pràctica esportiva d’elit, representat per jugadores de diferents disciplines del València i Carmen *Ajado, de l’H. Mislata.

Finalment, la taula redona sobre Grans Marques al qual acudiran *Hong Liu, de *Chief *Yinglets; *Gabriella *Horváth, del *Executive *Group de la *EHF; i *Pierina Corretja, expresidenta de la Federació Esportiva de *Guayas i Fundació Obrint Camins.

Els organitzadors pretenen tornar en 2020 amb una edició encara fins i tot més ambiciosa de la que està per arribar.