Pádel
»
»
»
»
»
PÀDEL | Els germans Rico i Celeste Paz cauen en vuitens i deixen sense valencians al Vigo Open 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Josete Rico Vigo Open 2019
Josete Rico respondiendo a un ataque en el Vigo Open 2019 (World Padel Tour).

PÀDEL | Els germans Rico i Celeste Paz cauen en vuitens i deixen sense valencians al Vigo Open 2019

Josete Rico respondiendo a un ataque en el Vigo Open 2019 (World Padel Tour).

No ha pogut ser. Els tres jugadors valencians que quedaven en lliça al Vigo Open 2019, tercera parada del World Padel Tour, han caigut de la competició en l’eliminatòria de vuitens de final. I és que tant en la categoria masculina com en la femenina, tots els caps de sèrie han segellat el seu pas a quarts de final.

Categoria femenina

Celeste Paz, única representant de la Comunitat Valenciana que quedava en vuitens, s’estrenava en vuitens de final al costat de Xenia Clasca. Les seues rivals eren les finalistes de l’Estrella Damm Alacant Open, Delfi Brea i Majo Sánchez. Dues parelles molt diferents però totes dues amb el convenciment de no regalar ni un sol punt.

L’argentina d’origen i valenciana d’adopció i la seua companya van començar dominant el marcador, no obstant això aquesta situació no trigaria a ser neutralitzada per Brea i Sánchez. Les finalistes a Alacant van fer gala de la seua experiència en la pista per a remuntar i cedir tan sols un joc més.

Les pupil·les de Jorge Martínez es van portar la primera manga per 6-2, rematant la feina amb un engruixat 6-1 en la segona màniga. Amb aquest resultat s’han ficat de ple en els quarts de final del Vigo Open 2019.

Celeste Paz s’estrenava en 1/8 amb Xenia Clasca, però van sucumbir per 6-1 i 6-2.

Categoria masculina

El valencià Javier Rico i el seu company Coki Nieto tenien la difícil tasca de tractar de clavar la dent en vuitens a la parella número u del món, a SanyoGutiérrez i Maxi Sánchez. Una dupla que arribava a la ronda amb ganes de redimir-se d’un Open d’Alacant en el qual van caure precisament en vuitens.

El nostre representant i Nieto van aguantar les envestides de Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez fins al desè joc, punt d’inflexió en el qual els número 1 van trencar el servei per a apuntar-se la màniga per 6-4. Així i tot Rico i Nieto no estaven per la labor d’acovardir-se.

Coki es mostrava molt segur en la pegada, Javi posava en seriosos destrets en el croat a Sany Gutiérrez. Però malgrat això i amb un break d’avantatge, els reis del rànquing van recuperar terreny progressivament fins a portar-se la màniga per 7-5 i tancar així el partit i amb ell la classificació a quarts de final.

El valencià Javier Rico i Coki Nieto van perdre davant els número 1 del món per 6-4 i 7-5.

Mateixa sort va córrer el també valencià Josete Rico, campió d’Espanya individual absolut en 2018 i subcampió per equips, al costat del seu incombustible company, el murcià Víctor Ruiz. El germà major dels Rico es mesurava en vuitens de final als argentins Francisco Stupaczuk, número 11 del món, i Matías Díaz, número 5.

Encara que van creure en tot moment en què podrien contragolpejar els atacs de la dupla argentina, no va anar així. Díaz i Stupaczuk els van doblegar per un doble 6-3 collint així el pas a quarts de final. Una ronda en la qual per primera vegada en la temporada set dels vuit caps de sèrie han passat a aquesta fase.

El seu germà Josete Rico i Víctor Ruiz van caure per un doble 6-3 davant els argentins Stupaczuk i Díaz.

Por Golsmedia

Categorías Pádel