Pádel
»
»
»
»
»
PÀDEL | Lorena Figueres es retira, Solbes i Fuster destronen als germans Rico

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Campeonato Autonómico Absoluto Parejas Pádel 2019
Campeones del Autonómico celebrado en las instalaciones del Sportclub Alicante (FPCV).

PÀDEL | Lorena Figueres es retira, Solbes i Fuster destronen als germans Rico

Campeones del Autonómico celebrado en las instalaciones del Sportclub Alicante (FPCV).

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat Autonòmic Absolut per Parelles de pàdel en les instal·lacions del Sportclub Alacant. Una competició plena de sorpreses tant en la categoria femenina com en la masculina.

Categoria femenina

Lorena Figueres i Tamara Icardo es van mostrar intractables durant tot el torneig i van revalidar el títol de campiones autonòmiques, l’últim per a Figueres. I és que la millor jugadora de pàdel de la història de la Comunitat Valenciana va anunciar la seua retirada a final de temporada.

Un comunicat que va emmudir a la graderia. Als seus 43 anys, els problemes del seu genoll impedeixen a la gandiense continuar jugant al màxim nivell. Un esport en el qual serà molt complicat substituir-la si és que és possible amb el vast palmarès que atresora: 9 títols autonòmics, 8 Màster Absolut, 10 campionats per equips consecutius, medalles en totes les categories defensant a la selecció valenciana…

Lorena Figueres i Tamara Icardo van revalidar el títol de campiones autonòmiques.

Aquest últim or és especial i va haver de barallar-lo amb ungles i dents ja que Anna Cortiles i Jessica Castelló van emprendre la final guanyant. Es van portar el primer set posant contra les cordes a les campiones durant més d’una hora.

Amb 7/5 3/3 van tenir una bola de break que va poder ser definitiva però el globus de revés de Jessica va marxar llarg per mil·límetres. Aquest va ser el punt d’inflexió per a Figueres i Icardo, els qui van anotar 6 dels següents 7 jocs per a consumar la remuntada i tornar a coronar-se campiones.

Als seus 43 anys, Figueres va anunciar que es retirarà a final de temporada.

Categoria masculina

I com no teníem suficient emoció en la categoria femenina, la categoria masculina va posar la guinda al pastís. Els alacantins Miki Solves i Christian Fuster van destronar als vigents campions, els germans Josete i Javi Rico.

La dupla, que va accedir a la gran final després de la lesió de Christian Ramos, encara no dóna crèdit a haver conquistat el seu primer títol autonòmic absolut per parelles i menys davant els sempre resolutius Josete i Javi Rico.

Miki Solves i Christian Fuster van tombar als vigents campions: els germans Rico.

El desgast físic que els germans Rico van haver de fer en semifinals, on Álex Arroyo i Edu Alonso els van plantar cara posant-los en seriosos destrets, els va acabar passant factura en la final. El 6/4 6/1 final va reflectir perfectament la superioritat dels primerizos Solves i Fuster.

Un títol més que merescut per als alacantins, els qui van dominar tots els registres del joc per a deixar K.O. als fins ara vigents campions absoluts. Es va donar així el relleu en categoria masculina.

És el primer títol autonòmic absolut per parelles per als alacantins.

Por Golsmedia

Categorías Pádel