Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Masiá aconsegueix un podi després d’una dura carrera en Mugello

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

MOTOCICLISME | Masiá aconsegueix un podi després d’una dura carrera en Mugello

Aquest cap de setmana es disputava la cinquena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Mugello. Com anuciarem en la prèvia d’aquest GP, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera molt llarga en el circuit de Mugello en la qual els pilots tenien clar que qui entrava primer a la recta de meta no guanyava la carrera. Va ser bastant tranquil·la fins a les últimes voltes, on Masiá venia molt agressiu des de l’última posició del grup de cap. Finalment el algemesinense ha aconseguit una tercera posició. Després d’aquest resultat, Masiá es col·loca quart en el campionat.

No ha sigut la carrera ideal per a Canet, que va finalitzar la carrera en setena posició, en canvi, no ha perdut el lideratge en la classificació. Carrera molt difícil on no s’ha sentit còmode en cap moment i ha hagut de lluitar per mantindre la millor posició possible.

Sergio García suma els seus primers punts en el mundial

Per la seua part Sergio García aconsegueix puntuar per primera vegada en el mundial en finalitzar en tretzena posició després d’una bonica lluita amb els pilots de l’Àngel Nieto Team finalitza en 13º posició. Vicente Pérez va finalitzar la carrera en dinovena posició pel que haurà de lluitar per aconseguir els seus primers punts en el mundial en la pròxima carrera.

L’Àngel Nieto Team aconsegueix una 11º i 12º posició amb els resultats de Raúl Fernández i Albert Arenas.

Moto2

Iker Lecuona s’anava al sòl en la primera volta de carrera. El jove pilot, acabat d’operar de la síndrome compartimental no va poder acabar la carrera després de ser envestit per un altre pilot.

Navarro tenia opcions de podi però va patir problemes mecànics que li ho van impedir

Per part seua, Jorge Navarro que es va trobar durant gran part de la carrera en els llocs de cap, va patir uns problemes mecànics que no li van permetre mantindre’s en aqueixa posició pel que va finalitzar seté. Manté la quarta posició del campionat.

Categorías MotociclismoMotor