Automoción
»
»
»
»
»
»
Aquests són els millors descapotables del mercat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

Aquests són els millors descapotables del mercat

Els descapotables sempre han estat vists com un capritx, un segon vehicle per a aquells que poden permetre-li-ho degut tant al seu preu. Avui el mercat està ple d’exemples per a totes les butxaques, des de models del segment A fins als superdeportius.

Entrem en l’època de l’any en la qual els roadster brillen amb més intensitat

Per això, realitzarem un rànquing dels descapotables més famosos, i per tant millors del mercat automobilístic. En primer lloc tenim al Mazda MX-5;  aquest biplaça, és el descapotable més venut de la història, el seu disseny és més afilat que mai i es pot adquirir tant amb un propulsor de 132 CV com amb un més potent de 184.

El segon lloc l’ocupa el Mini Cabiró, la icona britànica va tornar com un cotxe de major grandària i lloc al dia, és una de les més atractives a nivell visual. A continuació tenim el Jaguar F-Type, té una silueta molt esportiva, alguna cosa que confirma una oferta de motors d’alt rendiment, sent el bloc de 300 CV l’opció més petita disponible, amb alternatives intermèdies de 340, 380 i 550 CV.

Smart Fortwo Cabiró, l’urbanita per excel·lència la seva petita grandària fa que sigui molt manejable

BMW Z4, es tracta d’un descapotable que ha desenvolupat en aliança amb Toyota i que ha servit per a donar lloc al nou Supra. I finalment però no menys important, el Porsche 911 Cabiró, ja va per la seva novena generació i la seva capota de lona s’obre o tanca en 12 segons a velocitats de fins a 50 km/h, mentre que es pot optar per dues versions mecàniques, el S o el 4S.

Categorías Automoción