Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | El Raspall unirà en un diferet enfrontament a pilotaris de la modalitat i d’escala i corda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Genoves Pilota Valenciana
Pere Roc II i Moltó jugaran contra Genovés II i Brisca

PILOTA VALENCIANA | El Raspall unirà en un diferet enfrontament a pilotaris de la modalitat i d’escala i corda

Pere Roc II i Moltó jugaran contra Genovés II i Brisca

La pilota valenciana té altres aspectes a més de les competicions oficials, trofeus i partides que la convertixen en un esport únic. El Festival Savipecho, es una partida que es disputarà el divendres 2 d’agost a les 23 hores en el trinquet municipal d’Oliva, i que compta amb unes peculiaritats que impressionaran als espectadors.

En aquest enfrontament de raspall, participaran Pere Roc II i Genovés II els quals jugaran una partida a raspall amb Moltó i Brisca respectivament. Dos pilotaris de la modalitat que jugaran combinats amb altres dos d’escala i corda.

El campió de l’Individual vestirà de roig

Moltó, campió de l’Individual, vestirà de roig, i será company de l’escaleter de Benidorm Pere Roc II. A la contra tindran a Genovés II, que completarà el seu equip amb el mitger local Brisca.

L’enfrontament es disputarà amb les regles habituals d’una partida de raspall i els guanyadors rebran un premi econòmic de 1000€. Les entrades tindran un preu de 10 euros i es posaran a la venda la mateixa nit del Festival.

L’enfrontament es disputarà amb les regles habituals d’una partida de raspall

La Fundació va proposar a Savipecho la possibilitat de ser precursor d’este enfrontament a Oliva. L’empresa va acceptar i es posa en marxa així la primera partida d’altres que vindran amb més patrocinadors.

Categorías Pilota Valenciana