Polideportivo
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El València Basket ja té els equipaments i dates de l’Eurolliga

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
El Valencia Basket presenta las equipaciones 19-20

BÀSQUET | El València Basket ja té els equipaments i dates de l’Eurolliga

El Valencia Basket presenta las equipaciones 19-20

El València Basket ha fet publiques els equipaments en vistes a la pròxima temporada.

L’equip va presentar aquest dijous els seus nous equipaments que compten amb l’ona del so que es viu a la Fonteta. Aquest so va ser registrat en un partit amb diversos micròfons creuats i es pot accedir al mateix mitjançant un codi QR inclòs en totes les samarretes.

El club manté el taronja com a color del seu equipament principal, encara que hi haurà dos tons diferents. La samarreta presenta com a principal novetat el color blau, present en alguns rivets tant en aqueixos pantalons com en la samarreta i principal a la roba d’entrenament i de passeig.

La combinació és a l’inrevés en la segona, en la qual el blau (també amb dos tons) és el color principal i el taronja és el secundari. La tercera, obligada en la Eurolliga, serà d’un color ‘cava’ combinat amb els dos anteriors. La bandera espanyola i de la Comunitat Valenciana estaran en els tres equipaments.

Calendari de la Euroliga

Ja s’ha publicat el calendari d’aquesta mateixa competició europea. El València Basket es mesurarà en primer lloc el quatre d’octubre al campió CSKA de Moscou. La trobada serà a la Fonteta a les 21:00.

El València Basket tancarà la competició com a local el dijous 9 d’abril a les 21 hores davant Estrella Roja a la Fonteta.

Ací es pot consultar el calendari íntegre:

Calendario Euroliga
Consulta aquí el Calendario de la Euroliga
Categorías Polideportivo