»
»
FUTBOL PLATJA | Agredolç debut de la primera Selecció Valenta de la història

Primera Selecció Valenta de futbol platja de la història. Foto: FFCV.

La Selecció Valenta, que ha estat dirigida por Miguel Garrido, va perdre els dos enfrontaments de la fase de grups contra Múrcia en el històric debut en el Campionat Nacional por 3-5 i front a Castilla-La Mancha por 3-4.

Malgrat això, les xiques van realitzar un gran torneig davant seleccions amb més trajectòria i fins i tot van deixar gols molt bonics com l’aconseguit per Lorena Landete davant Múrcia.

Així, les seleccions valencianes Valenta y Sub-16 foren eliminades en les respectives fases de grups del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques de Futbol Platja que ha tingut lloc el passat cap de setmana en Torrox (Màlaga).

Selecció Futbol Platja Sub-16 valenciana
Selecció Sub-16 masculina de futbol platja durant el campionat nacional. Foto: FFCV.

Pel que fa a la Sub-16 masculina, va perdre front a Melilla per 3-7 en el debut. En el segon partit, l’equip de Vicente García va empatar a quatre davant Catalunya, però la derrota per 4-2 front a Balears en l’última jornada va impossibilitar el passe a semifinals.

Al final resultà guanyador la Selecció autonòmica de Múrcia, tant en categoria femenina com masculina.