Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | La Fundación Trinidad Alfonso està compromesa amb el desenvolupament de les escoles de pilota

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fundación Trinidad Alfonso Pilota
La Fundación Trinidad Alfonso Pilota al costat de les xiques i les escoles de pilota. Foto: FEDPIVAL

PILOTA VALENCIANA | La Fundación Trinidad Alfonso està compromesa amb el desenvolupament de les escoles de pilota

La Fundación Trinidad Alfonso Pilota al costat de les xiques i les escoles de pilota. Foto: FEDPIVAL

La Fundación Trinidad Alfonso, presidida per Juan Roig, en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana ajudaran a  les escoles valencianes que al llarg de l’any han participat en les diferents propostes dins del calendari d’activitats oficials per a que els petits pilotaris es formen i competisquen.

Dissabte que ve, 21 de setembre, s’entregaran les ajudes a les escoles de pilota valenciana que ho han sol·licitat durant el mes de juliol dins dels actes del XXVIII Dia de la Pilota Valenciana de 2019. S´entregaran les ajudes en material esportiu específic de pilota valenciana gràcies a la col·laboració de Fundación Trinidad Alfonso, que en 2019, serà l’entitat que aposta per la base del esport autòcton.

Els requisits per a poder optar a les ajudes són: haver participat en les diferents modalitats dels JECV, ser seu dels JECV, participar en les competicions femenines dels JECV i participar en les competicions juvenils dels JECV. Les escoles rebran el material durant el mes de setembre perquè les escoles puguen iniciar el curs amb material nou, per als entrenaments i primeres competicions de la nova temporada.

Les escoles que han sol·licitat l’ajuda són:

Agost, Alfara d’Algímia , Alfara del Patriarca , Alfàs del Pi , Algimia Alfara, Almassora, Alzira, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Bicorp, Borbotó, Carlet Volea , Castalla, Castelló de la Plana , El Genovés , Faura, Finestrat, Foios, Font Carròs, La Murtera, la Llosa de Ranes , Marquesat, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Moncada, Montserrat, Oliva, Oliva St. Anna , Onda, Ondara, Orba, Pedreguer, Picanya, Piles, Riba-roja, Sella-Relleu, Tavernes Blanques, Vall de Laguar , Valldigna, Vilallonga.

Aquest acte estarà dins de la jornada principal per a les escoles de pilota valenciana on hi haurà també:  una jornada formativa, lliurament dels trofeus de les competicions Autonòmiques dels JECV i lliurament de les mencions als millors entrenadors de la passada temporada.

 

 

Categorías Pilota Valenciana