Polideportivo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Aron Canet i L’Angel Nieto Team uneixen els seus camins

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
Canet Ángel Nieto Team
Canet farà el salt a la categoria intermèdia de la mà del conjunt valencià

MOTOCICLISME | Aron Canet i L’Angel Nieto Team uneixen els seus camins

Canet farà el salt a la categoria intermèdia de la mà del conjunt valencià

El pilot valencià de moto3 i segon clasificat del campionat, Aron Canet, ha signat un contracte amb l’Àngel Nieto Team, equip també valencià, per la pròxima temporada competir en la categoria intermèdia del mundial de motociclisme.

Canet farà el salt a la categoria intermèdia de la mà del conjunt valencià i es converteix així en la primera peça del projecte de l’equip valencià per a 2020 amb moto2. Aquesta temporada el valencià compleix la seua quarta temporada en el Mundial, una temporada en la qual està lluitant pel títol de Moto3. Dues victòries i sis podis en les primeres onze carreres de l’any li deixen a un punt del lideratge i preparat per a donar la resta en el final del calendari.

Canet es converteix en la primera peça del projecte de l’equip valencià per a 2020 a moto2

El valencià s’uneix així a una llarga llista de pilots locals que han competit amb l’equip des de 1992 i entre els quals es troben Jorge Martínez, Juan Bautista Borja, Jerónimo Vidal, Álex Debón, Héctor Barberá, Héctor Faubel, Sergio Gadea, Xavi Forés o Nico Terol, entre altres. Amb ells, l’equip ha aconseguit un títol de Campió del Món, dos subcampionats, 29 victòries i 86 podis i amb Aron Canet aspira a ampliar aquest palmarés.

Canet explicava: “Afronte el salt a Moto2 amb il·lusió. Després de quatre anys amb moto3, estic lluitant pel títol i he fet el pas de canviar de categoria i de fer-lo amb l’Àngel Nieto Team perquè Jorge Martínez “Aspar” és una persona molt important en el món del motociclisme i ell i el seu equip m’ofereixen tot el que busque, un equip pròxim i un entorn familiar».

«Per a nosaltres és una alegria tindre en les nostres files a un pilot d’ací»

Al seu torn, Aspar parlava d’aquesta nova incorporació per al seu equip: «Per a nosaltres és molt important poder comptar amb un pilot com Canet en el nostre projecte. Es tracta d’un pilot guanyador, que està lluitant enguany per ser campió del món amb moto3. Aron ha madurat molt en aquests anys i està demostrant en 2019 que a nivell de pilotatge està un pas per davant de tots els altres. Com a equip valencià, per a nosaltres és una alegria tindre en les nostres files a un pilot d’ací».

Categorías Polideportivo