»
»
»
»
»
TENNIS | L’alzireny Pedro Martínez es queda a les portes del quadre final del US Open

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.
pedro-martinez-2018
Pedro Martínez entrenando. Foto: ATP Tour.

TENNIS | L’alzireny Pedro Martínez es queda a les portes del quadre final del US Open

Pedro Martínez entrenando. Foto: ATP Tour.

No va poder ser. El tennista natural d’Alzira, Pedro Martínez Portero, es queda a les portes d’entrar en el quadre final del US Open, últim Grand Slam de la temporada. El alzireny va caure en la final de la ronda prèvia enfront de l’estatunidenc Jenson Brooksby en tres sets (3-6, 7-6 i 3-6).

Després de véncer en les rondes prèvies a Federico Coria en tres sets i a Tommy Paul en dos mangues, Brooksby era l’últim escull a superar per a entrar en el quadre final. El número 393 derrotaria al 152 en una trobada que es va allargar fins a les 2 hores i 44 minuts, mostra de la igualtat viscuda sobre la pista dura del torneig de Nova York.

Va entrar en el quadre final en Roland Garros, la seua millor participació en un Grand Slam enguany

Va ser un partit on els xicotets detalls van decidir la trobada. En el primer set, tots dos van tindre possibilitat de trencar el servei del rival en diferents ocasions, però va ser Brooksby qui finalment ho va fer per a posar el 2-4. No va haver-hi possibilitat de retornar el trencament, per la qual cosa el nord-americà es va portar el primer set per 3-6.

En la segona manga tot semblava encarat a la derrota de Pedro Martínez. Brooksby va trencar el primer joc del alzireny, i va mantindre aqueix avantatge fins als instants finals del set, però el valencià va aconseguir fer el ‘break’ quan l’estatunidenc servia per a guanyar la mànega. Es va arribar al ‘tie-break’, on el valencià es va mostrar superior moralment i es va portar el segon set per 7-6.

Igualtat en tots els sets

En el tercer set l’equilibri es mantenia. Va ser amb el 2-3 en el marcador quan Brooksby trencava el servei de Pedro Martínez per a col·locar el nerviosisme en la raqueta del valencià. Martínez va aguantar fins a una pilota de partit i va aconseguir guanyar el servei, però un joc en blanc va posar el 3-6 definitiu i la victòria per a Jenson Brooksby.

Por Golsmedia

Categorías Tenis