Motociclismo
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Garzó puja per partida doble al podi del mundial de MotoE

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.
Héctor Garzó Misano
Héctor Garzó al podi de Misano. Foto: FMCV.

MOTOCICLISME | Garzó puja per partida doble al podi del mundial de MotoE

Héctor Garzó al podi de Misano. Foto: FMCV.

Aquest cap de setmana es disputava la tretzena prova del mundial de motociclisme en el circuit de San Marino. Com anunciem a l’anterior carrera, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3, dues en Moto2 i dues en MotoE. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera atípica de la categoria inferior en el Circuit de Misano. Una carrera amb moltes caigudes que van afectar els nostres en primera persona.

Una carrera molt accidentada, amb catorze abandons, alguns d’ells per problemes tècnics com els patits pel valencià Arón Canet. El de Corbera va tindre que abandonar la carrera, va lluitar en tot moment pels llocs davanters quan un imprevist va fer que la seua moto deixara de funcionar mentre rodava en la tercera posició. Lorenzo Dalla Porta, el seu màxim competit pel títol i segon del mundial, va finalitzar la carrera en la huitena posició.

Per part seua, Jaume Masiá va ser dels pocs pilots que van acabar la carrera, finalitzant, a les portes del podi, en la quarta posició. Sergio García, no va poder acabar ni la primera volta completa. Albert Arenas, pilot de l’Àngel Nieto Team, va va patir una caiguda i Raúl Fernández va acabar dècim.

Moto2

Iker Lecuona feia una carrera conservadora. Va finalitzar la carrera vint-i-un. Per part seua, Jorge Navarro va fer una bonica carrera, però no va poder aconseguir més que una setena posició en passar per meta.

MotoE

El valencià Héctor Garzó feia una impressionant eixida que li col·locava davant en la primera carrera allí va aguantar fins a creuar la bandera a quadres en la segona posició. La primera carrera la va guanyar Ferrari, mentre que en la tercera posició els va acompanyar Simeon.

Per part seua, en la segona carrera no va canviar molt la situació final. Va tornar a véncer Ferrari i Garzó va aconseguir una altra segona posició. La tercera posició va ser per a Casadei. Nico Terol va aconseguir una octava i una novena posició. María Herrera, pilot d’equip valencià, va aconseguir una sisena i cinquena posició respectivament.

Por Golsmedia