Fútbol Sala
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Una victòria, un empat i una derrota en la quarta jornada de Segona Divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
foto elche irefrank
Celebración de un tanto de Irefrank Elche CF. Foto: Irefrank Elche CF.

FUTBOL SALA | Una victòria, un empat i una derrota en la quarta jornada de Segona Divisió

Celebración de un tanto de Irefrank Elche CF. Foto: Irefrank Elche CF.

Trobades més que complicats per als tres representants de la Comunitat Valenciana en la Segona Divisió de futbol sala. La nota positiva la va posar el Irefrank Elche CF, únic equip valencià a traure un triomf en el quart capítol de la categoria de plata. Bisontes Castellón va empatar a casa del Barça B, mentre que Nítida Alzira va caure en la seua visita al Reial Betis.

El Irefrank Elche continua amb la seua bona ratxa de lliga. Després de dos empats seguits, el quadre il·licità es troba de nou amb el triomf en véncer al Ciudad de Móstoles, situat en novena posició, per 6-3. L’efectivitat va resultar clau per a emportar-se un partit que, segons paraules del míster Juan Carlos Guillamón, «no juguem bé». El Irefrank Elx ocupa la tercera plaça, a dos punts dels líders.

Una victòria, un empat i una derrota per als tres equips de la Comunitat

Per part seua, el Bisontes Castelló respira després de collir un empat a 2 a casa del filial del FC Barcelona. Els culers, situats en cinquena posició actualment, semblaven favorits per a aprofitar-se del quadre castellonenc, que no havia sumat punts fins hui. Ara, el Bisontes no abandona el fanalet roig, però s’acosta a la salvació, situada a dos punts.

Precisament, l’equip que marca la permanència és el Nítida Alzira, que no va poder traure punts en la seua visita al Reial Betis, líder invicte de Segona Divisió. Els valencians cauen per 3-0 en una trobada que, des del començament, semblava complicat. Ara, només toca pensar en la cinquena jornada, on el Nítida Alzira visitarà al Bisontes Castelló en el segon derbi regional en Segona Divisió en la temporada.

Por Golsmedia

Categorías Fútbol Sala