Tenis
»
»
»
»
»
Roberto Bautista abandona la Copa Davis

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.
Roberto Bautista Roland Garros 2019
El castellonense en el partido ante Steve Johnson (Wilson Tennis).

Roberto Bautista abandona la Copa Davis

El castellonense en el partido ante Steve Johnson (Wilson Tennis).

El tennista de Castelló, Roberto Bautista, s’ha vist obligat a abandonar a la Selecció Nacional que es trobava concentrada a Madrid previ a la Copa Davis a causa d’uns greus problemes familiars.

La salut del pare del tennista, que va tindre un accident en 2016, ha empitjorat en les últimes hores pel que el jugador ha decidit tornar a Castelló. «El tennista prega es mantinga la discreció i el respecte a la seua intimitat com fins ara», afig la nota de premsa emesa.

A Bruguera li resten quatre efectius per a aquesta competició

La normativa de la Federació Internacional de Tennis no permet canvis en els equips una vegada ha començat la competició. D’aquesta manera, a Bruguera li resten quatre efectius per a aquesta competició, cosa que no hauria de ser un hàndicap perquè històricament eren quatre els convocats i altres seleccions han acudit a la capital d’Espanya amb tan sols quatre integrants.

El jugador, que recentment ha sigut premiat en la gala dels #PremiosGolsmediaSports2019, va derrotar amb escreix aquest dimecres al croat Nikola Mektic, per 6-1 i 6-3. Partit del Grup A corresponent a les Finals de la Copa Davis, en el primer partit de la victòria davant Croàcia, defensora del títol.

Por Golsmedia

Categorías Tenis