Motociclismo
»
»
»
»
»
Tito Rabat es canvia a Superbikes i fitxa pel *Barni Racing

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Tito Rabat con su nuevo equipo Barni Racing de SBK.

Tito Rabat es canvia a Superbikes i fitxa pel *Barni Racing

Tito Rabat con su nuevo equipo Barni Racing de SBK.

Tito Rabat canvia de competició per a 2021. El pilot català que va ser campió del Món de Moto2 en 2014 i pilot de *MotoGP, farà el salt al Campionat del Món de *Superbikes en 2021. Rabat correrà per a l’equip italià *Barni Racing a bord d’una Ducati *Panigale V4 R.

En 2016 va ser quan va aconseguir la categoria de *MotoGP però no ha gaudit dels èxits collits en les categories inferiors. Ara afrontarà un nou repte en *WorldSBK, on es retrobarà amb antics rivals com Scott *Redding i Álvaro Bautista.

RABAT CORRERÀ EN SUPERBIKES EN 2021 AL COSTAT DEL BARNI RACING, SATÈL·LIT DE DUCATI

Sobre aquesta nova etapa en la seua carrera, Rabat ha declarat: “Després de molts anys en *MotoGP tindré l’oportunitat de començar una nova aventura en *WorldSBK i vull mostrar tot el meu potencial en aquest campionat. Sé que tindré a la meua disposició una gran moto i un bon equip, i vull agrair aquesta oportunitat al *Barni Racing *Team i a Ducati. Per a mi, el desafiament ha començat hui. No puc esperar per a portar-la a la pista i treballaré intensament per a estar completament preparat per al primer test».

Tito Rabat junto a Marco Barnabò y Paolo Ciabatti en su presentación.

El Barni Racing Team compta amb una amplíssima experiència en el *paddock de WorldSBK. Pel garatge de *Barni han passat pilots del nivell del propi *Tati Mercat, Xavi Forés, *Michele *Pirro o el guanyador en *MotoGP, *Danilo *Petrucci. En 2019 va comptar amb el jove italià Michael Ruben *Rinaldi a bord de la nova V4 R, assegurant un 4t lloc com a millor resultat

El director de l’equip, Marco *Barnabò, s’enorgullia del fitxatge de Rabat: “Estic molt content amb l’acord amb Tito perquè quan vaig parlar amb ell vaig veure que tenia el nostre mateix enfocament de treball: Gran compromís i determinació per a tractar d’aconseguir metes ambicioses. El nostre equip està disposat a fer tot el possible per a posar-li en les millors condicions per a aconseguir bons resultats”.

Paolo *Cibatti, Director Esportiu de Ducati *Corse, ha afegit: “Estem molt contents per l’acord entre Marco *Barnabò i Tito Rabat. Des de fa molts anys el *Barni Racing *Team és una realitat consolidada com a equip satèl·lit de Ducati en *Superbike i estem segurs que en 2021 l’escuderia podrà oferir a Tito les millors condicions per a expressar tot el seu talent”.

Por Golsmedia

Categorías MotociclismoMotor