Esport Local
»
»
»
»
»
Els escolars de Sant Vicent del Raspeig es familiaritzen amb una mobilitat més sostenible

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Ajuntament Sant Vicent.

Els escolars de Sant Vicent del Raspeig es familiaritzen amb una mobilitat més sostenible

Ajuntament Sant Vicent.

Una jornada lúdica i divulgativa en la qual els xiquets i xiquetes van poder realitzar diferents tallers, assistir a xarrades explicatives sobre la piràmide de mobilitat urbana per a la reducció de la contaminació a les ciutats, així com un passeig i un circuit amb bicicleta a l’interior del parc. Els col·legis participants van ser el *Raspeig, L’Horta, Jaume I, Juan Ramón Jiménez, L’Almàssera, Reis Catòlics, Santa Isabel, Victoria *Kent i Azorín, alguns dels quals van realitzar el seu desplaçament des dels centres amb bicicleta.

El Regidor de Medi Ambient, David Navarro (*Podem), agraeix el treball del personal tècnic municipal per l’organització *ydestaca que “aquest tipus d’activitats, com les que s’estan desenvolupant aquests dies a Sant Vicent amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, són necessàries per a impulsar i fomentar una mobilitat menys contaminant en un moment en el qual ja es parla d’emergència climàtica”.

Per part seua, Lucia Rubio, regidor de Joventut, assenyala que “els xiquets i xiquetes són el futur i, per això, tenen la capacitat de poder canviar les coses a millor en molts aspectes, també en matèria de mobilitat sostenible. És la nostra responsabilitat donar-los els mecanismes i que coneguen, a través d’aquestes xarrades i activitats, com fer de les ciutats un entorn més amigable amb el medi ambient”.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local