Esport Local
»
»
»
»
»
Nova victòria del Familycash Xàtiva Voleibol masculí per 3-1 contra el CV Saragossa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto Club voleibol Xàtiva
Foto: Club voleibol Xàtiva

Nova victòria del Familycash Xàtiva Voleibol masculí per 3-1 contra el CV Saragossa

Foto: Club voleibol Xàtiva

Suma y sigue el Familycash Xàtiva voleibol masculí que van véncer al CV Saragossa per 3-1 (25-11/20-25/25-21/25-15) en partit disputat dissabte passat en el pavelló de Voleibol corresponent a la tercera jornada de la superliga2. Els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin van tirar avant un partit treballat, aconseguint la tercera victòria, contra un equip aragonés molt aguerrit, que van lluitar fora mida.

Començaven els xativins molt segurs en atac i bloqueig durant el primer set, semblava que el partit podia ser resultar còmode (25-11). No obstant això, com ja s’esperava, res més lluny de la realitat, perquè el CV Zaragoza va anar recomponent les seues files i va passar a dominar el segon set amb un atac molt efectiu i lluitant fora mida en defensa. Amb 11-12 s’igualava la contesa, però els visitants van sumar un avantatge de quatre o cinc punts que aconseguirien mantindre fins al final. Un decisiu tercer set en el qual els de Xàtiva van recuperar el seu nivell de joc, però el Saragossa no donaria el seu braç a torçar tan fàcilment (12-12).

Diverses accions brillants i consecutives dels locals van posar el marcador 17-13, i ací va poder estar la clau del set. Els aragonesos van lluitar a contra corrent i van cometre alguns errors no forçats que els van impedir reduir l’avantatge. Els de Xàtiva no van fallar fins al final (25-21). El publique gaudia de valent amb el partit i van liderar al seu equip en el quart i ultime set. Els de Saragossa van encadenar diversos errors no forçats al principi (4-2) i els de Xàtiva continuaven realitzant el seu joc. Encara que els aragonesos van aconseguir empatar (6-6), els locals van creure fermament en la victòria i l’avantatge va anar augmentant (14-8) gràcies al contundent atac i bloqueig. Amb 20-11 a favor, el tècnic de Xàtiva començava a donar oportunitat a jugadors debutants: com el juvenil Pol Benlliure i Álvaro Gómez. Els de Xàtiva van tancar i es van emportar els tres punts en joc.

Màxims anotadors pel Xàtiva: Pablo Pérez 20 punts amb un gran partit, Barrial (17) i Brunaccio (16). Van jugar pel Xàtiva: Barrial, Martínez Ferrer, Peñalver, Romero, Micó, Guillem García, Ferran García, Pérez Lledó, Reis, Mateu, Hervás, Brunaccio, Gómez, Benlliure.

Pròxim partit desplaçament a Roquetes (Tarragona) el dissabte 29 d’octubre a les 19.30 hores contra CV Roquetes.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local