Motor
»
»
»
»
»
Chella brilla amb el Trial Els Nanos i Clàssiques

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: FMCV.

Chella brilla amb el Trial Els Nanos i Clàssiques

Foto: FMCV.

L’autonòmic de Trial Els Nanos i Clàssiques va disputar la tercera cita de la temporada 2022 en el municipi valencià de Chella. Organitzada pel Moto Club La Canal la cita no va deixar indiferent a ningú i els pilots inscrits van gaudir d’un gran Trial.

A Chella es van reunir els més xicotets de la disciplina amb els més majors completant una gran jornada de diumenge amb una competició de primer nivell.

En Aleví Automàtiques va guanyar Jordi Martagón mentre que en Iniciació A ho va fer Gorka Pastor. Alejandra Picher va quedar segona. En Juvenil, Joan González es va emportar la victòria deixant a Luz Antonino segona i a José Manuel Jurado tercer.

En Clàssics Servando Pujalte va ser el millor. Jesús Agudo va haver de conformar-se amb ser segon i Enric Lluis Blaya tercer. En Trialeros van pujar al podi Gabriel Dus, Emilio Sogorb i Antonio Pavia i en Experts José Gabriel Dasí.

José María Martínez va véncer en Pre-75 i Juan Domingo Miguel en Pre-80 estant acompanyat en els calaixos d’honor per José Emilio Palència.

La quarta i última prova del Campionat de Trial Els Nanos i Clàssiques se celebrarà a La Nucia, Alacant.

Por Golsmedia

Categorías Motor