Més esport
»
»
»
»
»
Què és la FIH Women’s Nations Cup 2022?

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: FHCV.

Què és la FIH Women’s Nations Cup 2022?

Foto: FHCV.

FIH Hoquei Womens’s Nations Cup, és un nou esdeveniment d’hoquei herba femení amb una periodicitat anual l’objectiu de la qual és oferir una competició d’alt nivell als equips més ben classificats que no participen en la FIH Hoquei Pro League i donar a l’equip guanyador l’opció d’ascendir a la FIH Hoquei Pro League de la temporada següent.

Per tant la FIH Hoquei Nations Cup marca l’inici del principi de promoció-descens de la FIH Hoquei Pro League, ja que l’equip guanyador de la primera FIH Hoquei Nations Cup tindrà la possibilitat d’ascendir a la FIH Hoquei Pro League 2023/24 (sempre que complisca els requisits necessaris per a això).

En el cas de les #redsticks que tindran la possibilitat de guanyar la seua plaça per ple dret ja que acutalmente 2022 estan participant com a convidades en ser baixa Austràlia i Nova Zelanda que per la pandèmia van renunciar a participar aquesta temporada.

En la primera edició participaran els següents huit equips, que s’han classificat en fucnción de la seua posició en la classificació mundial de la FIH del 21 de febrer de 2022: Espanya, Xile, l’Índia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Corea i Sud-àfrica.

Por Golsmedia

Categorías Més esportHockey