Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Relleu segueix intractable i Castells derrota a Sella per situar-se segon a La Bolata

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: Fedpival.

Relleu segueix intractable i Castells derrota a Sella per situar-se segon a La Bolata

Foto: Fedpival.

El V Circuit La Bolata de llargues va viure la tercera jornada a Sella el passat cap de setmana, i ho va fer amb alguna sorpresa, com la victòria de Top Recambios Castells davant de l’equip amfitrió que fa que hi haja un canvi de posicions entre ells. Castells és ara segon.

El primer duel enfrontava a dos equips amb urgències. Tibi i Parcent es veien les cares per trencar la mala ratxa de les dues primeres partides, que sumaven per derrotes. El duel va caure del costat de Parcent per un 5-8 que permet a l’equip sumar quatre punts ara mateix a la taula. Tibi es manté a zero com a últim classificat.

El segon duel de la jornada enfrontava a l’equip local, Sella, contra Top Recambios Castells, que necessitava els punts per continuar en la batalla per la part alta. Sella no va poder contra l’empenta de Castells, i va caure per 8-5 que provoca un canvi de cromos en la segona i tercera posició, que són ara per a Castells i Sella, respectivament.

En el tercer enfrontament els equips de GRE Relleu i Benidorm es veien les cares. Relleu necessitava vèncer per mantindre’s en el lideratge, i ho va fer amb certa solvència amb un 8-3 sobre els benidormins, que es mantenen per tant amb quatre punts.

Classificació V Circuit de Llargues La Bolata:

  1. GRE Pilota Relleu – 8 pts
  2. Top Recambios Castells – 6 pts
  3.      CPV Sella – 5 pts
  4.     CPV Benidorm – 4 pts
  5.     CPV Parcent – 4 pts
  6.     CPV Tibi – 0 pts

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana