Motor
»
»
»
»
»
Alfredo Pellicer guanya el Cross Country d’Almussafes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: FMCV.

Alfredo Pellicer guanya el Cross Country d’Almussafes

Foto: FMCV.

Almussafes va acollir aquest passat dissabte la carrera definitiva del Campionat de Cross Country de la Comunitat Valenciana i del Pequenduro Autonòmic. Allí es van donar cita els pilots dels dos certàmens que van gaudir del gran recorregut marcat per l’organització, el Club de Motociclisme Almussafes.

En el Parc Rural Almussafes es va situar el pàdoc i es va donar l’eixida igual que la cerimònia de lliurament de trofeus una vegada van finalitzar les dues carreres.

Alfredo Pellicer demostra el seu potencial

Alfredo Pellicer es va fer amb la victòria en el Cross Country després de dominar la carrera des del principi fins al final. El seu germà José Manuel va ser segon de l’Escratx mentre que Abel Sánchez va tancar el top tres.

Per categories, en Sènior A van pujar al podi Sergio Perales, Cristóbal Cholbi i Francisco Aparisi; en Sènior B Nicholas Thomas Beards, Sergio Aguado i Ana Cristina Díez; en Sènior C Abel Sánchez, Miguel Gijón i Juan Carlos Galera; en Júnior Alfredo Pellicer i Javier Aparisi; en Pe125 José Manuel Pellicer i Raúl Castellano, en Màster Pedro Luis Candela, Fernando Amaro i Antonio Richard i en Aficionats Francisco José Ivars i Jaume Perales.

Leo Gavarda s’emporta el Pequenduro

Pel que fa al Campionat de Pequenduro de la Comunitat Valenciana, Leo Gavarda de la categoria Pe65, va guanyar per davant de Guillem Ivars i d’Arnau Ciscar que es van classificar segon i tercer, respectivament, de l’Escratx.

En Pe50 van estar en el podi Diego Carrillo, Héctor Gavarda i Salva Martínez; en Pe65 Leo Gavarda, Guillem Ivars i Arnau Ciscar; en Pe85 Daniel Alcàsser i Adrián Pardo i en PeFemenino Carla Castellano i Victoria Gijón.

Por Golsmedia

Categorías Motor