Bàsquet
»
»
»
»
»
A seguir la ratxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: TAU Castelló.

A seguir la ratxa

Foto: TAU Castelló.

EL TAU CASTELLÓ REP HUI DIMECRES Al TERCER CLASSIFICAT ICG FORÇA LLEIDA

Hui dimecres 7 de desembre en horari habitual de joc, el TAU Castelló rep a un dels equips més en forma de la lliga. El que fora semifinalista de la final four la passada temporada, l’ICG Força Lleida, visita el Ciutat com a tercer classificat de la lliga amb 7 victòries i tan sols 2 derrotes.

Per contra, els taulellers arriben amb 3 victòries i 6 derrotes, però amb molta energia i anímicament fortes després de la important victòria aconseguida dissabte passat en Azpeitia. “Victòria necessària i confortant després del treball que estem fent aquestes últimes setmanes i que no s’acabava d’arredonir” afirmava Juan Antonio Orenga.

Els taulellers reben demà a l’equip que té el millor jugador de la lliga en aquests moments i que a més és el màxim anotador també de la LEB Or. L’ala pivot veneçolà Michel Carrera està sent el malson de tots els entrenadors i també del castellonenc que el descrivia com “un jugador molt intens tant en defensa com en atac”. Però els ilerdencs estan demostrant ser un equip difícil que Orenga descrivia com “un equip molt vertical i els seus jugadors exteriors són molt agressius i tots els jugadors són molt versàtils”.

La fórmula per a Orenga és “continuar centrant-nos en nosaltres mateixos, ser consistents en defensa com els últims partits i moure bé la pilota en atac i que tots els jugadors aporten”, com ja va succeir l’últim partit on van aparéixer jugadors com Faner, Hook o Dijkstra que no havien aportat molt en atac fins hui, i que van ser els millors amb 22 de valoració cadascun d’ells.

Partit molt difícil el de demà alhora que assegurança bonica pel que serà molt important com sempre el suport de l’afició que acudisca al Ciutat. El partit a més es podrà seguir per la Lliga SportsTV i per Televisió de Castelló.

Por Golsmedia

Categorías Bàsquet