Motor
»
»
»
»
»
Els germans García Ramos triomfen en el II Eslàlom Ciutat de Dénia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: FMCV.

Els germans García Ramos triomfen en el II Eslàlom Ciutat de Dénia

Foto: FMCV.

L’última cita de la temporada del certamen territorial d’Eslàloms, l’II Eslàlom Ciutat de Dénia, va servir per a tancar un calendari que si bé no ha pogut destacar pel nombre de proves celebrades, sí que ho ha fet per la quantitat de pilots inscrits en cada esdeveniment i per la competitivitat que han demostrat en cada manga celebrada. A Dénia, l’alegria dels García Ramos va ser per partida doble amb triomf per a Adrián i títol per a «Josete» que, amb la seua segona plaça, ratificava i augmentava la renda de punts amb la qual afrontava la prova de clausura de la temporada.

L’esdevenir de la prova, sense tot just incidències ressenyables, va estar marcat per la climatologia ja que l’asfalt mullat va condicionar, en gran manera, les prestacions dels participants. El triomf d’Adrián es va consolidar en la primera de les mànegues oficials ja que va ser en aqueix moment quan va marcar el seu millor temps igual que li succeïa a «Josete», a penes separats tots dos per poc més d’un segon. Per part seua, el pilot de la comarca, Albert Marcel, aconseguia la tercera plaça final després de, si escau, marcar el seu millor registre en l’última de les mànegues celebrades i quedant a poc més de mig segon del seu predecessor.

Arredonint una temporada excel·lent, la quarta plaça, però primer entre els Júnior i els cotxes de Grup 1, finalitzava Victor Collado que, amb aquest resultat, s’adjudicava els títols de tots dos apartats.

Por Golsmedia

Categorías Motor