Esport Local
»
»
»
»
»
El Club d’Atletisme Almussafes celebra la VI edició de la Sant Silvestre

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
ajuntament d almussafes
Foto: Ajuntament d´Almussafes

El Club d’Atletisme Almussafes celebra la VI edició de la Sant Silvestre

Foto: Ajuntament d´Almussafes

El passat dissabte 17 de desembre, el Club d’Atletisme Almussafes va celebrar una divertida jornada esportiva amb segell nadalenc per a acomiadar l’any 2002.

La VI edició de la Sant Silvestre congregà a un total de 187 participants (137 en la categoria adulta i 50 en la infantil) que s’ho passaren d’allò més bé i que portaren alegria als carrers d’Almussafes amb colorides i originals disfresses.

Kristian Bastiar i Dalia Fernández , en la categoria infantil, i Pepe Aliaga i Carmen Rodríguez en l’adulta, van ser els primers a creuar la línia de meta.

Així mateix, els Clavaris Almussafes guanyaren el primer premi grupal de disfresses i el grup ‘Los envíos’ va aconseguir la segona posició. També es lliuraren premis a les millors disfresses en categoria adulta i infantil, totes elles molt merescudes tal i com podem comprovar a les imatges.

Destacar la gran col·laboració aportada per les Clavariesses Almussafes, quant participació i organització, i l’ajuda inestimable de Proteccio Civil Almussafes i Policia Local en els operatius de seguretat en la cursa.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local