Esport Local
»
»
»
»
»
El TM Benidorm homenatja el seu capità i llegenda Carlos Grau que es retira 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Carlos Grau Benidorm
Carlos Grau. Foto: Aj. Benidorm.

El TM Benidorm homenatja el seu capità i llegenda Carlos Grau que es retira 

Carlos Grau. Foto: Aj. Benidorm.

Fins als més grans els arriba l’hora de la retirada. I això és, precisament, el que es va viure anit en el Palau d’Esports l’Illa de Benidorm després del partit que el TM Benidorm va disputar contra els càntabres del Blendio Infinitat.

Abans de la trobada, els més de 600 aficionats que van omplir les graderies, directius, companys i jugadors de l’equip contrari, retien homenatge a Carlos Grau, benidormense i capità de l’equip que ha romàs al capdavant dels blaus, al llarg dels nou anys que l’equip ha jugat en lliga Asobal que es retiraria, després del partit, de l’handbol professional.

L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidor d’Esports, Mariló Cebreros, i el president del club, Javier Abínzano, van entregar, minuts abans de la trobada, un detall commemoratiu i la mítica samarreta emmarcada amb el número 15 que el lateral esquerre ha lluït al llarg de la seua trajectòria i els Pandes Blaus, històrica penya del club, un poster d’agraïment.

En l’esportiu, els de Fernando Latorre van dominar la trobada fins a la fi de la primera meitat, però els santanderins van reaccionar en la segona donant la volta al marcador que va arribar al final del còmput amb un resultat favorable al Blendio Infinitat de 27 a 28.

Fons: Aj.Benidorm.

Por Golsmedia