Esport Local
»
»
»
»
»
Ja només falta una setmana per a la Gala de l´Esport Canals 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Gala de l´Esport de Canals.
Gala de l´Esport de Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

Ja només falta una setmana per a la Gala de l´Esport Canals 2023

Gala de l´Esport de Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

Ya solo falta una semana para disfrutar la Gala de l´Esport el próximo viernes 21 de abril en Canals. El evento tendrá lugar en el  Centre Cultural Papa Calixte III a les 20 hores. El equipo de gobierno ha recuperado así la gran noche donde se reconocerá el esfuerzo de deportistas, clubes deportivos y personas vinculadas al deporte del municipio.

Ara està obert el procés de votacions sobre les candidatures presentades i que acabarà dimarts que ve 18 d’abril

Ja s’ha tancat el període de presentació de candidatures mitjançant sol·licituds en el Registre Municipal, ha acabat aquest dia 14 d’abril. Ara està obert el procés de votacions dels clubs sobre les candidatures presentades i que acabarà dimarts que ve 18 d’abril. Recordem que per a assistir a la Gala de l´Esport Canals 2023 divendres que ve 21 s’haurà de comptar amb invitació. 

L’equip de govern liderat per l’Alcaldessa, Mai Castells, i amb la regidora d’esports, Isabel Real, vol amb esta Gala tornar a comptar amb un dia on és reconega l’esforç diari de tots i totes els i els esportistes, dels clubs esportius i dels persones vinculades a ell del municipi. En aquesta cerimònia s’entregaran els premis a: Guardó al millor esportista, al millor equip, a la projecció esportiva, a la trajectòria esportiva, a la dedicació a l’esport local, a la labor per l’esport inclusiu, a projectes esportius amb ajuda i/o vinculació social, al millor esdeveniment esportiu i guardó a la millor entitat esportiva. 

Por Golsmedia

Categorías Esport Local