Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
CD Buñol, un club referent al futbol regional enfortit per la seua pedrera

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
cd buñol

CD Buñol, un club referent al futbol regional enfortit per la seua pedrera

La música i el futbol són dos de les grans passions d’una localitat com Buñol coneguda internacionalment per la «Tomatina». El seu castell és un dels encants per al visitant en un municipi que viu d’informa intensa l’esport.

240 xiquets en 14 equips, des d’edat querubin fins als seus amateurs, formen el cd buñol

En el Beltrán Báguena, el seu camp de futbol, uns 240 xiquets en 14 equips, des d’edat querubin fins als seus amateurs, entrenen i competeixen cada setmana. Després de l’èxit del seu Cadet i Juvenil amb els seus ascensos el desig de jugadors de competir en el club ha augmentat i possiblement augmenten el nombre d’equips per a la pròxima temporada.

Vicente Casanova, Coordinador de l´escola, ens explica la seua forma de treballar amb la pedrera: «Al principi de temporada marquem una metodología, Javi s´encarrega d`açó, utilitzem un programa per penjar les sessions de entrenaments per als entrenadors i la única cosa que els marquem son els conceptes a traballar davant un microcicle, si vegem que es sobrepassa ja passa al següent».

Vicente Casanova: «Al futbol 8 a tots els pares els dic que si volen juar al futbol que els porten que serveix de fórmula de escape del día a día i al futbol 11 ja busquem gent que ens puga aportar algo al equipo»

El club no compta de moment amb equips femenins, i aquest és un dels reptes que es marquen per al futur més pròxim davant l’interés de xiques de la zona per competir amb els seus equips.

cd buñol

Aquest mes de juny el club obri les seues portes a nous jugadors. Vicente Casanova, Coordinador, envía el següent mensatge: «Al futbol 8 a tots els pares els dic el mateix, que si volen juar al futbol que els porten que serveix de fórmula de escape del día a día, i al futbol 11 ja busquem gent que ens puga aportar algo al equip que puga vindre». 

Samuel Agustina: «el cd buñol es un club molt important amb uns valors brutals i per a mi en el meu desenvolupament com a jugador i entrenador m ha vingut molt be»

Entre els entrenadors dels seus equips formatius ens trobem amb diversos jugadors que han passat pel seu futbol base i ara són exemples per als més xicotets. Samuel Agustina, entrenador, es un d´ells, aixina ens defineix el CD Buñol: «Jo que ho he viscut desde dins me pareix un club molt important amb uns valors brutals i per a mi en el meu desenvolupament com a jugador i entrenador m ha vingut molt be i per als xiquets es un luxe poder estar a este club». 

cd buñol

El CD Buñol, amb el seu primer equip altre any més com un dels clubs capdavanters del futbol regional, és conscient que els seus èxits futurs tindran com a origen el treball diari en la formació de jugadors, i en això posen tot el seu esforç.

Por Golsmedia