Esport Local
»
»
»
»
»
Èxit de participació en el Festival Internacional d’Escacs de Silla

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
silla cf
Foto: Club d´escacs de Silla.

Èxit de participació en el Festival Internacional d’Escacs de Silla

Foto: Club d´escacs de Silla.

Els escacs ha pres la localitat de Silla durant aquest cap de setmana. Divendres passat a les 16 hores es va donar el tret d’eixida del Festival Internacional d’Escacs de Silla. Fins a 21 nacionalitats van estar representades pels més de 200 participants entre la prova de lentes i Blitz. Fins a 2000€ en premis i un ampli ventall de reconeixements van suposar un gran reclam per a aconseguir aquest gran índex de participació.

Després de la disputa de les 7 rondes del torneig de lentes va ser José Remolar del Club d’Escacs Montolivet qui es va proclamar vencedor. Van ser emocionants partides les que van determinar al guanyador. Li van acompanyar en el podi Martín Horcajuelo i Dexter Docampo.

El diumenge a la vesprada va arribar l’hora de les partides Blitz. Els jugadors apuren les seues jugades en els 3 minuts dels quals disposen per a tota la partida. Aquesta és una modalitat molt vistosa en la qual es poden veure fins a 2 jugades per segon. Va ser el cubà Dexter Docampo, especialista en aquesta modalitat, qui va millorar el seu 3r lloc en lentes i es va proclamar campió després de la disputa de les 7 rondes. Li van acompanyar en el podi Eric Sos i Antonio Granero que van ocupar 2n i 3r escaló respectivament.

Aquest va ser sens dubte una gran cita que va posar a Silla una vegada més en l’epicentre dels escacs internacionals. Fins a 40000 connexions es van registrar en la retransmissió en línia de les partides a través de les diferents plataformes, això mostra l’interés despertat en el món dels escacs.

A l’acte de clausura van acudir el Regidor d’Esports de Silla, Benigne Bodón, el Vicepresident de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, Sebastián Pérez, el President del Club d’Escacs de Silla, Juan José Espinosa, i el Director del Torneig, José Antonio García. Des de la direcció del torneig es va agrair la implicació i ajuda de l’Ajuntament de Silla, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local