Més esport
»
»
»
»
»
Un cap de setmana molt exitós per a Toni Bou

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Toni Bou celebrando su victoria en el podio. Foto: Box Repsol.

Un cap de setmana molt exitós per a Toni Bou

Toni Bou celebrando su victoria en el podio. Foto: Box Repsol.

Este cap de setmana s’ha disputat la cinquena cita del Mundial de Trial a l’aire lliure en Sant Julià de Lòria amb una meteorologia canviant, jugant la pluja un paper important. Els pilots de l’equip Repsol Honda han repetit posicions en tots dos dies de competició, emportant-se la victòria Toni Bou en les dues oportunitats i classificant Gabriel Marcelli amb dos cinquens llocs.

Ja en el primer dia d’acció a la ciutat andorrana, Bou va mostrar el seu potencial des del primer moment, marcant una primera volta amb escassos errors i rematant amb una segona passada impecable – amb tot just quatre punts de penalització –. Hui el 32 vegades Campió del Món ha tornat a repetir la gesta, amb una primera pispa en la que no ha tingut rival, però amb una segona volta més complexa, encara que no li ha impedit fer-se amb el triomf.

Pel seu costat, Marcelli va patir ahir una mica més en l’inici del TrialGP d’Andorra amb una primera pispa que li situava en la cinquena posició. Durant la segona passada, el pilot de l’equip Repsol Honda es va mostrar més competitiu, arribant a lluitar pel podi. No obstant això, no va aconseguir passar del cinqué lloc.

En la segona jornada, sota la pluja i amb el fang com a protagonista, Marcelli ha tancat en cinquena posició la primera volta i ha fet el propi en la següent, empatat a punts amb el quart classificat. Amb la cinquena cita del Campionat del Món de TrialGP completada, Toni Bou s’aferma en el primer lloc de la general amb 191 punts, mentre que Gabriel Marcelli conserva la tercera posició amb 133. La següent trobada tindrà lloc a Itàlia durant el cap de setmana del 21 al 23 de juliol.

Text: Box Repsol.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor