Més esport
»
»
»
»
»
Mick Schumacher conduirà el cotxe del seu pare

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Mick Schumacher equipado con los colores de Mercedes. Foto: Mercedes AMG.

Mick Schumacher conduirà el cotxe del seu pare

Mick Schumacher equipado con los colores de Mercedes. Foto: Mercedes AMG.

Mercedes ha anunciat que Mick Schumacher assistirà al Goodwood Festival of Speed ​​del pròxim mes, conduint en l’acte de carrera de 2011 del seu pare Michael, el W02. Mick Schumacher es va unir als huit vegades campions del món a principis de 2023 com a pilot de reserva, després de dues temporades amb Haas. Des d’eixe moment, Schumacher ha provat per primera vegada l’acció en la pista per a l’equip, a principis d’aquest mes en el W14 en la prova de neumàtics Pirelli a Barcelona.

L’alemany ara tornarà a eixir a la pista , però aquesta vegada en el W02 de Goodwood, el mateix cotxe que el seu pare, el set vegades campió del món, Michael, va conduir en 2011 per a Mercedes. Un encantat Schumacher, que assistirà a l’esdeveniment per primera vegada, va dir: «Serà espectacular córrer en l’acte del meu papà de 2011, el W02, fins i tot si és només una carrera curta».

A més, Schumacher ha afegit que: “Només experimentar aquesta generació d’actuacions serà ideal. Saber que va córrer aquest acte el fa molt especial, i hi haurà moltes emocions amb ell. He tingut la sort de conduir un dels Benetton i alguns dels Ferrari amb els quals va córrer. Però aquesta serà la primera vegada al volant d’un Mercedes que va conduir. Estic segur que eixiré amb un gran somriure. en la meua cara.»

El W02 va ser el segon automòbil dissenyat i construït per Mercedes després de comprar l’equip en 2009. Conduït per Michael i l’eventual campió mundial de 2016 Nico Rosberg, es va convertir en un anotador de punts regular en el camí al quart lloc en el campionat de constructors en 2011. Schumacher s’unirà a un altre ex pilot de Haas, Esteban Gutiérrez, ja que el mexicà conduirà l’acte guanyador del campionat Silver Arrows 2021, el W12, el mateix cap de setmana.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor