»
»
La tennista nuciera Lucía Llinares ¡Campiona a Tunísia!

Lucía Llinares. Foto: Aj. La Nucia.

La tennista nuciera Lucía Llinares s’ha proclamat campiona en dobles i finalista en individuals en el torneig internacional ITF W15 Monastir a Tunísia. Un gran torneig per a la tennista nuciera que va aconseguir el seu segon torneig de dobles en el circuit professional ITF i la seua primera final individual, aconseguint punts per al rànquing WTA.

Durant la setmana passada es va celebrar el torneig internacional de tennis ITF W15 Monastir a Tunísia, del 25 de juny al 2 de juliol, sobre pista dura. La tennista nuciera Lucía Llinares va competir en el torneig tant en el quatre individual com en dobles, al costat de la francesa Lola Marandel.

Campiones en dobles

Lucía Llinares al costat de Lola Marandel es van proclamar campiones del torneig en dobles després de dures trobades en les quals van arribar a derrotar als caps de sèrie número 2 en les semifinals. En la gran final la dupla Llinares i Marandel va guanyar en dos sets, 6-4 i 7-6 a la parella favorita número 1 del torneig, formada per la russa Aglaya Fedorova i l’australiana Lisa Mays.

Subcampiona individual

En categoria individual Lucía Llinares va aconseguir la seua millor classificació en un torneig del circuit professional, en quedar finalista. En aquest torneig van participar 71 jugadores. En primera ronda la tennista nuciera va derrotar a la tennista de Mali Coumba Mamadou, per un contundent 6-1 i 6-0. En huitens de final s’enfrontava contra la jugadora russa Aglaya Fedorova. Un partit dur en el qual Lucía acabava imposant-se en el tercer set, després d’alçar un set en contra: 2-6, 6-0, 6-2. La tennista nuciera va demostrar una vegada més la seua gran força mental.

En quarts de final Lucía Llinares es va enfrontar a l’alemanya Anja Wildgruber. Una altra intensa trobada a tres sets en el qual la nuciera acabava imposant-se per 2-6, 6-4 i 6-4. En semifinals la tennista nuciera es va mesurar a la jugadora italiana Giulia Crescenzi, cap de sèrie nº6, a la qual va derrotar en dos sets: 6-3 i 7-5.

En la gran final del diumenge Lucía Llinares va jugar contra l’egípcia Lamis Alhussein Abdel. La tennista nuciera va aguantar bé el primer set que va perdre per només un break 6-4, però en el segon set no va poder amb el joc de l’egípcia i va caure per 6-0. Sens dubte la jugadora nuciera va acusar les jornades de dobles partits en disputar el quatre individual i de dobles.Gran setmana de Lucía Llinares a Tunísia en aquest torneig internacional ITF, disputant 9 partits en 5 dies i ju

gant a gran nivell. Un gran torneig per a la tennista nuciera que va aconseguir el seu segon torneig de dobles en el circuit professional ITF i la seua primera final individual, aconseguint punts per al rànquing WTA, on avançarà de posicions de la 977a actual.

TEXT: Aj. La Nucia.