Més esport
»
»
»
»
»
Comencen les finals de Galotxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Finals de Galotxa
Participants de les finals de Galotxa. / Foto: Federació de Pilota Valenciana

Comencen les finals de Galotxa

Participants de les finals de Galotxa. / Foto: Federació de Pilota Valenciana
El 12 Campionat Autonòmic Individual de Galotxa Trofeu Itegra ja coneix els protagonistes per a les finals de totes les categories que es celebraran al carrer de Faura els dies 19, 20 i 21 de juliol i els trinquets Eusebio de Sueca i Álvaro Navarro de Xilxes el 22 de juliol.
A Faura, les finals arrancaran el dimecres 19 a les 17:00 hores amb la categoria Cadet entre Pedro CPV Meliana i Sergio CPV Meliana. A les 18:00h, Dani CPV Nàquera i Joel CPV Picanya s’amidaran en la final de Curtes. A partir de les 19:00, Pepe CPV Albuixech es veurà les cares contra Jesús CPV Massalfassar.
El dijous 20, a les 17:30h, es donarà pas a la final de la categoria Juvenil on Àngel CPV Quart de les Valls competirà contra CPV Andreu Montserrat. A les 18:30h, a Segona categoria, Dani CPV Borbotó s’enfrontarà al seu company de club José.
El divendres 21, a les 17:30 h arrancarà la final femenina on Ana CPV Borbotó s’amidarà a Mar CPV Massalfassar. A continuació, a les 18:30h, la final de Primera tindrà com a protagonistes a dos jugadors del CPV Montserrat, Óscar Besó i Alejandro Gil, proclamats recentment campions de l’Autonòmic El Corte Inglés a la final celebrada a Alfarb contra Kiwa Quart de les Valls.
Óscar ja es va proclamar campió a l’any 2019, quan es va imposar a Pau CPV Marquesat al carrer de pilota d’Albuixech. Per a Alejandro, a punt de complir 19 anys, serà la seua primera final.
A les finals en trinquet, el dissabte 22 Sueca acollirà a les 9:30 hores la final de Tercera A, on Xavi CPV Alfara del Patriarca jugarà contra Jaume CPV Manises. A les 10:45 serà la final de la màxima categoria, on els protagonistes seran Salva CPV Manises i Àlex CPV Xúquer. La partida pel títol de segona categoria entre Josevi CPV Moncada i José CPV Alfara es celebrarà a les 12:00h.
A la vesprada, al trinquet de Xilxes es disputaran més finals. La de Tercera B, a les 16:30h, comptarà amb Raúl CPV Massalfassar i Adrián CPV Moncada. A les 17:45h David CPV Borriol es veurà les cares amb Aitor CPV Pelayo, a la categoria Tercera C. Per a finalitzar, a les 19:00 serà la final de Veterans on s’amidaran Vicent CPV Alzira contra Pedro CPV Onda.
Text: Federació de Pilota Valenciana

Por Golsmedia